1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ    FOTOS I VÍDEOS

Festa de la Mare de Déu d'Agost
Bones i merescudes vacances!

Els monitors i monitores volem agrair la confiança que any rere any disposeu en nosaltres! Ara marxem de vacances, però això no acaba! El curs que ve l'equip tornarà molt renovat, però sempre amb la mateixa il·lusió i ganes d'il·lusionar!


Feliç dia del Carme

Missatge del P. Provincial

MOLT FELIÇ DIA DE LA MARE DE DÉU DEL CARME A TOTHOM, onsevulla que estigueu, que sigui un dia de festa per fora i per dins, revestits de l'alegria de Maria en l'Esperit, moguts per aquest estil marià pel qual, com ella, ens deixem buidar, sacsejar, remoure i posar en camí per l'Esperit sota la mirada de Déu.
Tot el missatge

   

TROBADA FAMÍLIA CARMELITANA

Llegir convocatòria


Glosa dominical

informatiu
Full mensual

CC
"Butlletí CC"
3r trimestre 2017


Facebook Comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Festes del Carme


Veure programa detallat

Funeral

El 26 de juliol, es celebrà una Eucaristia en memòria de Neus Sabaté i Batlle, voluntària del Grup de Quart Món i col·laboradora del grup de Cuba. La Neus des de sempre va estar molt vinculada a aquesta comunitat del Carme. Va morir el passat dia 19.

MÉS NOTÍCIES

Concerts del Carme
Gospel Sentits

El poder de convocatòria de Gospel Sentits és mot gran a Badalona. Això, juntament amb la gran afluència de fidels que va assitir a l'eucaristia de la vigília del Carme, va fer que l'església s'omplís del tot, amb un públic predisposat a participar de la gran festa musical del dia.


Concerts del Carme
Capella de Música de Badalona

Molta gent per escoltar el primer concert que ofereix el programa de les Festes del Carme d'enguany. La Capella de Música de Badalona, de l'Orfeó Badaloní, dirigida pel mestre Albert Morcillo, va fer un recorregut en el temps amb peces polifòniques profanes i religioses que van deixar molt bon gust de boca a l'auditori.província
Carmel Descalç Catalunya
comunicaciones
Pàgina oficial de l'Orde

El V Centenari a Catalunya

Castell Interior

Grup excursionista Gavina

disseny: e.masdeu - badalona