1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ    FOTOS I VÍDEOS

El P. Jesús Sans, prior de Badalona per al proper trienni

El Capítol provincial reunit a Àvila ha elegit el P. Jesús Sans nou prior de la nostra comunitat de Badalona per al proper trienni. En el mateix procés, el P. Àngel Briñas ha estat escollit prior de Lleida. Més informació: pàgina web provincial, Facebook, Twitter.


"A qui busqueu, ens pregunta avui el Senyor"
Capítol Província Ibèrica de Santa Teresa

Des d'avui, 17 d'abril, i fins al diumenge vinent, els carmelites descalços de la nostra Província Ibèrica de Santa Teresa, estan reunits en Capítol Provincial a Àvila. És tradició molt antiga que els capítols provincials es realitzin la primera setmana de Pasqua. El seu primer missate és aquest: "Demanem a Crist Ressuscitat que vencent les nostres pors, estiguem per Ell preparats a buscar tot el que ens doni Vida per ser capaços de contagiar Vida."
Per la nostra comunitat hi assisteix el P. Àngel Briñas.
Podeu seguir la marxa del capítol a la pàgina web provincial, al Facebook o al Twitter.

Ja hi tornem, dissabte Cracanialada!


Com diuen els monitors, "serem capaços de repetir-ho? Tot depèn de vosaltres! Us esperem dissabte d'11h a 14h i de 16h a 18.30h!"

Setmana Santa a la catequesi d'infants

Els nois i noies dels graus de catequesi de postcomunió, i alguns catequistes, van representar per als més petits unes escenes corresponents als darrers dies de la vida de Jesús de Natzaret entre nosaltres. D'aquesta manera tant didàctica i comprensible, els infants van presenciar la posta escena del darrer sopar, d'alguns moments de la passió i mort i de la resurrecció de Jesús, a la vegada que els més grans van aprofundir en cada un dels personatges i les escenes que representaven.

Parlem de... "Sant Pau als gàlates"

Una vegada acabat l'estudi de les epístoles de l'apòstol sant Pau als cristians de Corint, les properes sessions de la Catequesi d'Adults de casa nostra es centraran en la carta als de Galàcia, aleshores província romana situada al centre de l'Àsia Menor amb població d'origen gal.
Serà els dimecres dia 5 i 19 d'abril, de vuit a nou del vespre. A la primera sessió ens introduirà en la lectura d'aquesta epístola el P. Agustí Borrell, vicari general i especialista en aquest tema, el qual aquest dia estarà entre nosaltres.

   


Glosa dominicalFacebook Comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

informatiu
Full mensual

CC
"Butlletí CC"
1r trimestre 2017Pla Pastoral Diocesà

Corresponent a la petició de l'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, el nostre Consell Pastoral va acordar participar en el treball de reflexió preparatori del Pla Pastoral Diocesà per als propers anys. Partint d'un text base prepart pel jesuïta Josep Maria Rambla, es van preparar 6 fitxes amb algunes preguntes que exposavem a tota la comunitat. Les respostes es podien anotar a les mateixes fitxes i lliurar-les a la recepció del convent o a la sagristia de l’església. També hi havia l'opció de contestar-les via internet.

MÉS NOTÍCIES

Sortida de l'Esplai

Els dies 11 i 12 de març tots els grups de l'esplai van marxar d'excursió al Mas Banyeres de Centelles. Aquí en teniu una mostra.

Pelegrinatge a Terra Santa

El santuari de Santa Teresina de Lleida organitza pel mes de juny una anada de vuit dies a Terra Santa per pelegrinar als llocs més emblemàtics del país de Jesús. Informació i inscripcions


província
Carmel Descalç Catalunya
comunicaciones
Pàgina oficial de l'Orde

El V Centenari a Catalunya

Castell Interior

Grup excursionista Gavina

disseny: e.masdeu - badalona