Carmelites Descalços Badalona
1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS


Bones vacances!

Ja són aquí! A l'hora prevista, ahir van arribar els tres autocars amb la gent de l'esplai després de deu dies de colònies al Pallars i Osona. Grans i petits, monitors i famílies, van omplir la plaça Font i Cussó per cantar "Els adéus". Bones vacances!

Amb la comunitat de Matanzas

Aquests dies, quatre persones del Grup de Tercer Món han viatjat a Matanzas, Cuba, amb una bona càrrega de medicaments, material escolar, d’higiene i també una important quantitat econòmica d’un donatiu anònim per al projecte del menjador social. Malgrat algun problema amb dues maletes extraviades, que finalment s’han recuperat, van arribar bé i sense problemes a la duana.
Com sempre, aquets dies, que coincideixen amb les Festes del Carme, compartiran experiències de fe i es reuniran amb els diferents grups de aquella comunitat germana tan acollidora.

L'esplai en marxa

Diumenge, dia 22, tornaran a sortir de colònies els diferents grups del nostre esplai. Ho fan, com cada any, amb les motxilles carregades d'il·lusions i amb ganes de viure unes experiències inoblidables. Seran, segur, uns dies per recordar sempre!

Hem celebrat el Carme   

PETITA AGENDA

6 d'octubre a VIC
Trobada de la Família Carmelitana


Glosa dominical

informatiu
Full mensual

CC
"Butlletí CC"
Juliol 2018


Facebook Comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Web de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina


90 anys del P. Josep Ignasi

El dia de sant Pere i sant Pau, el P. Josep Ignasi Ullés ha arribat a la respectable edat de 90 anys. La vigília del seu aniversari, aprofitant que va venir a Badalona per una revisió, va rebre l'homenatge i felicitació d'un grup de matrimonis de la casa, els seus antics "jóves", als quals havia acompanyat en la seva formació i havia compartit molts moments d'amistat des de la seva adolescència. El dia de la festa el va passar a Terrassa, amb la seva família. El P. Josep Ignasi, durant la seva llarga vida de religiós carmelita, ha estat conventual de Badalona i Barcelona. Ara viu els seus anys de jubilació a la Residència del Sant Crist d'Igualada, on és molt estimat per tots els residents i per la comunitat de religioses que l'acull.

MÉS NOTÍCIES

Projecte de Menjador Social a Matanzas

Pel juliol, van viatjar a Matanzas (Cuba) quatre persones amb l’objectiu, com sempre, de fer-los arribar la màxima quantitat d’ajuda material. En aquesta ocasió porten 40 kg de medicaments i uns 60 kg més entre material escolar, d’higiene i roba de tot tipus, i a més, una important quantitat en diners recollits d'una aportació anònima. Però, sobretot, la nostra presència per a compartir experiències de fe i desenvolupar activitats conjuntes amb els diferents grups d’aquella comunitat carmelitana.VEURE PROGRAMA DETALLAT

Esplai: Hamburguesada!

El dissabte 16 de juny l'esplai va tancar el curs amb una festa al pati de la comunitat: l'hamburguesada. Moltes famílies van assistir-hi amb els seus fills i van contribuir a donar color a la nit.disseny: e.masdeu - badalona