1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   MÉS NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS


Conferència quaresmalCicle Cantates Solidàries de Bach

El dissabte 13 de març vam tenir una nova edició del cicle "Cantates Solidàries de Bach" que organitza el Conservatori de Música de Badalona. En aquesta ocasió comptà amb la col·laboració de la Capella de Música de Badalona. Es va interpretar la Canta 112 de J.S. Bach i el programa es completà amb uns fragments de la Missa pro Defunctis de Joan Brudieu (1520-1591). La direcció va anar a càrrec del director de la Capella Albert Morcillo.

La fraternitat

El Pla Pastoral Diocesà "Sortim!" proposa cinc orientacions per animar les parròquies i comunitats, i en especial les persones particulars, en la seva acció pastoral i social. Es tracta de desvetllar, madurar i promoure el nostre paper com a cristians dins l'entorn que ens és propi i natural.
Aquestes propostes tracten sobre l'encontre i l'anunci de Jesucrist; els pobres, destinataris privilegiats de l'Evangeli; els joves; la fraternitat; el discerniment. De totes elles, a més de la primera que sempre ha d’estar present entre nosaltres, enguany es posa un accent especial en el quart punt, el de la fraternitat.
Amb aquesta intenció, la nostra comunitat carmelitana aquest curs dedica espais al tema de la "fraternitat". Ho fan de manera conjunta la gent de la Catequesi d’Adults, també el Grup de Pregària en fa referències en les seves trobades d’oració dels dijous, i l’Equip de Litúrgia se’n fa ressò en els Fulls Quaresmals. A més, un petit equip té cura de promoure noves activitats que s’aniran desenvolupant en els propers mesos.

Jornades de Gent Gran

La Fundació Amics de la Gent Gran i la Fundació Privada Llegat Roca i Pi organitzen pel dimarts 21 de març una jornada de sensibilització i coneixement de la situació i problemes de la gent gran que viu sola a la ciutat. El Grup de Quart Món de la nostra comunitat col·labora, juntament amb l'Associació de Veïns del Centre, en tasques en el programa "Radars" que persegeuix aquesta finalitat en la nostra zona.

Agenda quaresmal

Dimecres de cendra. Imposició de la cendra en totes les Eucaristies. La de les 7 de la tarda serà concelebrada.
Viacrucis: Tots els divendres, a les 8 de la tarda, amb la participació dels assistents.
Conferència: Dia 27, a les 8 de la tarda. "La conversió quaresmal en Teresa de Jesús", a càrrec del P. Juli González.
Fulls de Quaresma. Publicació setmanal amb reflexions per a aquest temps litúrgic.


   
PETITA AGENDA

Tots els divendres de quaresma
A les 20,00 h.
Via Crucis amb participació dels assistents
27 de març, a les 20,00 h.
Conferència quaresmal. P. Juli, ocd
"La conversió quaresmal en Teresa de Jesús"
Glosa dominical

informatiu
Full mensual

CC
"Butlletí CC"
Desembre 2018


Facebook Comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Web de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina


Monitores i monitors de l'esplai

Les monitores i monitors del nostre esplai Cra-crac van passar el primer cap de setmana de març a Begudà, a la casa on aniran de colònies i pre-campaments aquest estiu. Segons diuen, "l'espai segueix tan fantàstic com sempre!"


MÉS NOTÍCIES

Cantates Solidàries

Dins el cicle de Cantates Solidàries de Bach, el dissabte 23 de febrer, el Cor Contrapunto Vocale, el Conjunt Instrumental del Conservatori de Badalona i els solistes Montserrat Pi, contralt; Raul Coré, tenor i Vincent de Soomer, baix, amb direcció de Josep Miquel Mindán, director del cor, van interpretar la Cantata BWV 118 “O Jesu Christ, mein’s Lebens Licht” “Oh Jesucrist, llum de la meva vida”, i la Cantata BWV 126 “Erhalt uns Herr, bei deinem Wort” “Guarda’ns fidels a la teva paraula, Senyor”.
Recordem que l'aportació voluntària dels assistents es dedica a la tasca solidària del nostre Grup de Quart Món.


Defunció P. Miquel

El dijous 14 de febrer va morir el P. Miquel Balle de la nostra comunitat de Barcelona. Tenia 83 anys d'edat i 59 de professió religiosa, havent estat molts anys prior de la comunitat de Palma de Mallorca. El guardem en el record i la pregària.

disseny: e.masdeu - badalona