1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS


Inscripcions catequesi

Les inscripcions per al nou curs de catequesi 2018/19 s'obriran els dies 24 i 25 de setembre, de sis a set de la tarda. El curs comença els dies 22 i 23 d'octubre.

El Grup del Carmel Ecumènic i Interreligiós a "El Punt/Avui TV"

24/9. El programa "Religions" del canal de televisió "El Punt/Avui+", va transmetre una entrevista al P. Jesús Sans, superior de la nostra comunitat, sobre el Grup del Carmel Ecumènic i Interreligiós de Badalona. L'entrevista es pot veure sencera clicant aquest enllaç.

Pregària de Taizé

La trobada de pregària mensual de Taizé, que habitual es fa al monestir de la Divina Provindència, el passat diumenge dia 23 va tenir lloc a casa nostra on es van aplegar una trentena de persones de diferents comunitats. Aquesta trobada es fa el tercer diumenge de cada mes a les 8 de la tarda a la Providència, tot i que es preten que sigui una mica itinerant.

Benvingut/welcome

Aquests dies d'ha incorporat a la nostra comunitat de Badalona el P. Thomas Palliparambil, de la província índia de Kerala. Li donem la benvinguda i li desitgem una estada ben fructífera entre nosaltres.
De moment, i mentre no s'habitua al nostre idioma, celebrarà la missa en anglès, cada diumenge a dos quarts d'onze del matí.
Trobada a Vic   

PETITA AGENDA

A partir del 24 de setembre, de 6 a 7 de la tarda
Inscripcions catequesi d'infants i adolescents.
6 d'octubre, a VIC
Trobada de la Família Carmelitana
11 d'octubre, a les 20,00
"La actualitat de Teresa de Jesús", pel P. Jesús Sans
15 d'octubre
Festivitat de santa Teresa de Jesús

A les 19,30, Eucaristia concelebrada
Comença el nou curs a la comunitat
20 d'octubre, a les 20,00
Consell Plenari de la comunitat
22 d'octubre, a les 20,00
Reunió Grup Carmel Ecumènic i Interreligiós
27 d'octubre, a les 20,15
Cantates de Bach. Organitza el Conservatori de Música


Glosa dominical

informatiu
Full mensual

CC
"Butlletí CC"
Juliol 2018


Facebook Comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Web de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina


Bones vacances!

Ja són aquí! A l'hora prevista, ahir van arribar els tres autocars amb la gent de l'esplai després de deu dies de colònies al Pallars i Osona. Grans i petits, monitors i famílies, van omplir la plaça Font i Cussó per cantar "Els adéus". Bones vacances!

MÉS NOTÍCIES

Amb la comunitat de Matanzas

Aquests dies, quatre persones del Grup de Tercer Món han viatjat a Matanzas, Cuba, amb una bona càrrega de medicaments, material escolar, d’higiene i també una important quantitat econòmica d’un donatiu anònim per al projecte del menjador social. Malgrat algun problema amb dues maletes extraviades, que finalment s’han recuperat, van arribar bé i sense problemes a la duana.
Com sempre, aquets dies, que coincideixen amb les Festes del Carme, compartiran experiències de fe i es reuniran amb els diferents grups de aquella comunitat germana tan acollidora.

L'esplai en marxa

Diumenge, dia 22, tornaran a sortir de colònies els diferents grups del nostre esplai. Ho fan, com cada any, amb les motxilles carregades d'il·lusions i amb ganes de viure unes experiències inoblidables. Seran, segur, uns dies per recordar sempre!disseny: e.masdeu - badalona