1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS

Projecte de Menjador Social a Matanzas

Aquest mes de juliol, viatgen a Matanzas (Cuba) quatre persones amb l’objectiu, com sempre, de fer-los arribar la màxima quantitat d’ajuda material. En aquesta ocasió porten 40 kg de medicaments i uns 60 kg més entre material escolar, d’higiene i roba de tot tipus. Però, també, la nostra presència per a compartir experiències de fe i desenvolupar activitats conjuntes amb els diferents grups d’aquella comunitat carmelitana.
A més de tota l'ajuda material, en aquest viatge els hi fem arribar una quantitat econòmica important, gràcies a un donatiu anònim que vàrem rebre fa uns mesos i que anirà destinat al projecte del menjador social de la comunitat.
Com es pot veure en el projecte que ens han fet arribar des de Matanzas, es vol cobrir un gran ventall de necessitats de la gent gran que ells atenen. Amb els diners del donatiu que hem rebut i els hi fem arribar, podran cobrir una part del cost anual del projecte

Esplai: Hamburguesada!

Aquest dissabte tanquem el curs i volem celebrar-ho amb tots vosaltres després del Final de curs i de les inscripcions! Divendres, a la reunió de famílies podreu aconseguir els últims tiquets!

Taula de Diàleg Interreligiós

El dimecres dia 13, s'ha presentat a la sala de premsa de El Viver la Taula del Diàleg Interreligiós de Badalona, un espai on conflueixen totes les comunitats religioses que tenen presència a la ciutat i que treballa per donar a conèixer al conjunt de la població de Badalona la diversitat religiosa com una riquesa i lluitar així contra els estereotips i prejudicis envers les religions. La Taula és fruit de mesos de treball conjunt entre l’Ajuntament i les diferents comunitats. A l’acte van assistir l’alcaldessa, Dolors Sabater, la regidora Fátima Taleb i representats i membres de les diferents comunitats religioses, entre els quals representants del Grup Ecumènic i Interreligiós de casa nostra.

Carmel Ecumènic i Interreligiós de BadalonaResponent a l'invitació de les comunitats musulmanes de la ciutat, vam assistir a l'Iftar (sopar posterior a la posta de sol de trencament del dejuni) que va organitzar el grup Al-Taqwa. Agraïm sincerament el seu acolliment i les atencions que ens van dispensar.

Un nou pas cap a la beatificació de Sor Francesca

El dia 19 de maig, el papa Francesc va autoritzar la promulgació, entre altres, del decret relatiu de les virtuts heroiques de la Serventa de Déu Francesca de les Llagues de Jesús (Coloma Antònia Martí i Valls), religiosa clarissa del Monestir de la Divina Providència de Badalona. Coneguda al seu temps com "la Colometa de can Peixau", va néixer a la nostra ciutat el 26 de juny de 1860 i va morir al monestir el 4 de juny de 1899. Aquesta declaració, tan esperada per la comunitat del carrer Arnús, apropa la nostra conciutadana a la seva beatificació. Joan Rosàs, autor de la biografia annexa a l'expedient de la seva causa, diu d'ella: "Sor Francesca no va fer res d'extraordinari, però el que ha de fer una bona monja, ho va fer amb perfecció".

   

PETITA AGENDA

Divendres, 15 de juny
Catequesi d'Adults
Cartes de sant Pau - 20.00 h.
Dilluns, 18 de juny
Trobada Grup Ecumènic i Interreligiós - 20.00 h.


Glosa dominical

informatiu
Full mensual

CC
"Butlletí CC"
Desembre 2017Facebook ComunitatFacebook Esplai Cra-crac

Instagram
Portaveu de l'arxiprestatCarmel Ecumènic i Interreligiós de Badalona

El Grup Carmel Ecumènic i Interreligiós va organitzar dues activitats:

- El dia 6 de juny, va correspondre a l'invitació de les comunitats musulmanes de la ciutat, amb motiu del Ramadà, a compartir l'IFTAR (trencament del dejuni), l’àpat de després de la posta del sol, amb el títol "Celebrant el Ramadà a la nostra Badalona".

El dia abans es va assistir a la presentació del llibre de Raimon Panikkar i Pinchas Lapide, "Parlem del mateix Déu?". Intervindran el periodista badaloní Jaume OLiveras i l'editor Ignasi Moreta, comissari de l'Any Panikkar. Serà el dilluns 4 de juny a les 19h, a l'Espai Betúlia.MÉS NOTÍCIES

Pentecosta

La celebració de la Vetlla de la Pentecosta amb una Eucaristia i el posterior sopar de germanor van tancar el cicle Pasqual de la nostra comunitat.

Celebració de la Confirmació

El dissabte dia 5 de maig, el cardenal arquebisbe de Barcelona, Mn. Joan Josep Omella, va administrar el sagrament de la Confirmació a nou joves de la nostra comunitat. Amb l'església ben plena, gran part dels infants de la catequesi i les seves famílies, i la participació de joves de l'esplai acomanyant la festa amb els seus cants, la celebració va esdevenir un autèntic acte de comunitat, viscuda amb plena joia pasqual per tots els assistents.
Ampli reportatge gràfic a càrrec de David Rodríguez Cebrián.


província
Carmel Descalç Catalunya
comunicaciones
Pàgina oficial de l'Orde

El V Centenari a Catalunya

Castell Interior

Grup excursionista Gavina

disseny: e.masdeu - badalona