1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   MÉS NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS


Pasqua de l'Esperit

Enguany no es pot celebrar la Festa de l’Esperit al pati com fem habitualment cada any. Durant la Vetlla de l’Esperit, que celebrarem a la missa de les 7 de la tarda del dissabte dia 30, tindrem una activitat conjunta, preparada pel Consell Pastoral, en comunió amb les persones que segueixen les nostres celebracions des de casa seva pels nostres mitjans digitals. Així, durant la missa, llegirem plegats el text i la pregària que trobareu en aquest enllaç. Tingueu-lo a punt per poder-hi participar activament.

Carmel Ecumènic i Interreligiós

Grups del Carmel Ecumènic i Interreligiós d’Espanya i Holanda participen setmanalment en una trobada a traves de vídeo conferencia, per meditar textos escollits de diferents autors, amb espais de silenci. Tothom està convidat a unir-se a aquest espai de meditació que es reuneix cada dijous a dos quarts de sis de la tarda.
Per accedir-hi s’ha activar la Aplicació ZOOM MEETING CLOOUD, al mòbil, tablet o al ordinador, si hi teniu càmera. Cal que ens aviseu prèviament i us farem arribar l’enllaç per entrar a la trobada.


Retorna el culte públic amb els horaris habituals

Normes de seguretat per assistir a les Eucaristies.

Carta oberta a la comunitat

El prior, els religiosos i el Consell Pastoral han adreçat una carta a la comunitat exposant la difícil situació econòmica originada pel tancament de l'església per causa de la pandèmia.
Podeu llegir el text complert de la carta en aquest enllaç.
Carmel Ecumènic i Interreligiós

Avui 14 de maig els creients de totes les religions estan convidats a unir-se espiritualment en una jornada de pregària, dejuni i obres de caritat, per demanar Déu que ajudi la humanitat a superar la pandèmia del coronavirus.
Podeu llegir el comunicat complert en aquest enllaç.
Bona diada de sant Anastasi
Malgrat totes les restriccions d'aquests dies, els badalonins celebrem amb goig la festa del nostre patró sant Anastasi. La Confraria de Sant Anastasi i la parròquia de Santa Maria han ofert pels mitjans audiovisuals l'ofici de la diada. També, infinitat de missatges i imatges que s'han creat gràcies als mitjans d'intercomunicació actual han arribat a moltes llars i son una prova de l'esperit festiu i celebratiu. Amb paraules de mossèn Jaume Aymar: "Amb la intercessió de sant Anastasi en sortirem!"
La fotografia de la Baixada del Sant és de l'any 2015 i la de l'ofici és d'avui, treta de la pantalla de l'ordinador.


Esplai confinat: La llegenda de sant Jordi i el dimoni de la Nit de Sant Anastasi

Els monitors no perden el contacte amb els nois i noies de l'esplai durant aquests dies especials. Ara els fan arribar una versió de la llegenda de sant Jordi d'una manera molt simpàtica. També, amb la seva ajuda, han pogut cremar el dimoni de les Festes de Sant Anastasi.
Premeu sobre les imatges i ho podreu comprovar.


Obrim l'església

Des d'ahir, 6 de maig, la nostra església obre una hora cada tarda, de sis a set, per les persones que desitgin fer-hi una estona de pregària, sempre dintre la normativa del decret 09/20 de l'Arquebisbat de Barcelona sobre les mesures de retorn progressiu al culte públic en aquesta demarcació.

Continuem treballant

Durant aquestes setmanes de confinament els voluntaris de Quart Món continuen amb la seva tasca de repartiment d’aliments, malgrat les limitacions de personal que s’han vist una mica compensades amb el recolzament d’alguns joves de l’esplai. El passat 8 d’abril, es van rebre de la Comunitat Europea 13.545 kg de paquets d’aliments que es van haver de descarregar i guardar a les nostres dependències. Sembla un bon estoc, però cal tenir en compte que setmanalment s’entreguen prop de 1000 kg. de menjar per atendre les 140 famílies assignades pels Serveis Socials de l’Ajuntament de la nostra ciutat.

Missatges i altres notes davant la crisi del Coronavirus

Missatge Pasqual del P. Saverio, prepòsit general
Missatge del P. Miguel Márquez, provincial
Nota de l'Arquebisbat de Barcelona
Deu consells d'una carmelita per a aquests dies


   


Missa comunitària en directe
Laborables, 7.45 (laudes i missa)
Dissabtes, 9 i 19.00 (Missa Dominical)
CANAL FACEBOOK


Glosa dominical

Catequesi
Missa Familiar des de casa


PETITA AGENDA

AJORNADES TOTES LES
ACTIVITATS PRESENCIALS


CC
Recull
Butlletí de la comunitat
Març - abril 2020

informatiu
Full mensual


Facebook comunitat

Instagram comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram esplaiExmonitors i exmonitores de l'esplai Cra-Crac, estigueu atents a l'Instagram perquè n'estem preparant una de grossa per celebrar els 40 anys de l'esplai. Seguiu el nostre compte i feu córrer la veu a tothom que hagi estat monitor. Hi haurà més notícies.

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Web de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina


Les celebracions es van poder veure per els canals de Facebook i YouTube.

MÉS NOTÍCIES

Missa Familiar des de casa

L’equip del Secretariat diocesà de Catequesi ha elaborat uns materials –en català i castellà– perquè els pares i mares puguin preparar, juntament amb els seus fills i filles, l’Evangeli dels diumenges mentre duri el temps de confinament per la pandèmia del Covid-19. Accedir-hi

Material del Recés de Quaresma que s'ha suspès

El P. Justin Singh, que havia de dirigir el recés quaresmal del dissabte 14 de març, i que es va suspendre per la crisi de la pandèmia vírica, ens ha fet arribar el material que havia preparat per a aquesta activitat. Es pot consultar en aquest enllaç: Recés de Quaresma 2020disseny: e.masdeu - badalona