1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ    FOTOS I VÍDEOS

Preparant el Carme

El P. Agustí Borrell presidirà l’Eucaristia solemne de la festa de la Mare de Déu del Carme que se celebrarà el dia 16 de juliol, a les set de la tarda. Ell mateix glosarà la figura de Maria durant el tridu de preparació d’aquesta diada. Pel que fa a actes més lúdics, de moment podem avançar que enguany tindrem dos concerts musicals, a càrrec de la Capella de Música de Badalona i del grup Gospel Sentits.


Fi de curs de l'Esplai

La festa de final de curs va ser tot un èxit. Actuacions dels monitors, jocs, riures, plors, comiats, il·lusió... Després d'això només podem dir que TENEN GANES DE COLÒNIES I CAMPAMENTS!


Homenatge
Comiat Pare Àngel

Durant la celebració de la festivitat de la Pentecosta, vam tenir uns moments per agraïr al P. Àngel Briñas la dedicació i estima que ha tingut amb la nostra comunitat durant els seus anys d'estada entre nosaltres.
També, en la seva darrera reunió, els membres del Consell Pastoral Arxiprestal li van dedicar unes paraules de comiat.


   


Glosa dominicalFacebook Comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

informatiu
Full mensual

CC
"Butlletí CC"
1r trimestre 2017
Primeres comunions

El proper diumenge, 28 de maig, festivitat de l'Ascensió del Senyor, la nostra comunitat celebrarà amb joia la Primera Comunió de 25 nens i nenes de la catequesi. A ells i a les seves famílies els desitgem el milllor en aquesta jornada tan significativa en la seva vida de seguidors de Jesús. Felicitats!


MÉS NOTÍCIES

La carta als Romans a la Catequesi d'Adults

La carta als Romans és la més llarga, la més estructurada i la més densa de contingut teològic entre totes les que Pau va escriure. Hi són tractats en profunditat alguns dels temes més importants de la teologia paulina: la força salvadora de l’evangeli, la justificació per la fe, la realitat de la vida en Crist i amb Crist, l’acció de l’Esperit en els creients. (...)
Amb aquest tema, la Catequesi d'Adults tancarà el curs en les tres darreres sessions dels dies 3, 17 i 31 de maig.


Pasqua del Malalt
província
Carmel Descalç Catalunya
comunicaciones
Pàgina oficial de l'Orde

El V Centenari a Catalunya

Castell Interior

Grup excursionista Gavina

disseny: e.masdeu - badalona