1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS

Festa de l'Esplai

El dissabte, dia 21, tornà la Cracanialada, la festa del nostre esplai. Durant tot el dia, els petits i les seves famílies van poder gaudir de tota mena d'activitats a les nombroses parades que ompliren el carrer de Sant Miquel, tallat al transit, per participar en aquesta festa bianual de l'esplai. El final de festa, animat pel cantautor Lluís Platero va ser "selvàtic". Durant la missa de la tarda, una representació de monitors van explicar el significat i la motivació de la diada d'enguany.

També ressenyem que alguns grups de l'esplai van anar a la trobada "Vèrtex!" que organitza cada any el Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (MCECC), de la Fundació Pere Terrés, i que aquesta vegada a aplegat més de 4000 participants a Vilafranca del Penedès. Els monitors ens diuen que "els petits s'ho van passar d'allò més bé juntament amb altres esplais d'arreu de Catalunya i entre tots els píxels van fer que el cap de setmana fos increïble!".

Presentació del Pla Pastoral Diocesà "Sortim!"

El nostre bisbe Mn. Joan Josep Omella ens fa arribar la invitació perquè torthom qui ho desitgi pugui assistir a la presentació del del Pla Pastoral: "Sortim! Orientacions i propostes per a una conversió pastoral a l'arxidiòcesi de Barcelona" que tindrà lloc el diumenge 22 d'abril, a lees 17,30 de la tarda, a la basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona.

El P. General a la comunitat de Badalona

El dia 15 d'abril, el pare general de l'Orde del Carmel teresià Saverio Cannistrà ha visitat la nostra comunitat de Badalona, en el marc del programa de visites pastorals als convents de la Província Ibèrica de Santa Teresa. Segons consta a les constitucions de l'Orde del Carmel descalç, les províncies són visitades cada sis anys pel nostre superior general o per un representant seu per tal "d'assegurar el bé comú, promoure la vitalitat de la nostra Família i fomentar la col·laboració entre les Províncies i el Govern central".
Al matí, el P. Saverio ha estat acollit per la comunitat de religiosos i ha parlat particularment amb cadascun d'ells. Tot seguit, ha presidit la celebració de l'Eucaristia del migdia i s'ha reunit amb una representació dels grups de laics de la comunitat per assabentar-se de la nostra activitat social i pastoral, a la vegada que ha fet un breu resum de l'estat actual de l'Orde i les seves esperances de futur. També hi havia les germanes carmelites missioneres i membres del Carmel Missioner Seglar. Posteriorment s'ha reunit per dinar amb la comunitat de religiosos i prosseguir amb ells la visita pastoral programada que s'ha allargat tota la tarda. Al capvespre a tornat a Barcelona.

   

PETITA AGENDA

Dimecres, 2 de maig - a les 20 h.
CATEQUESI D'ADULTS
Divendres, 4 de maig - a les 17 h.
Xerrada "Unció dels malalts, font de vida"
animada pel P. Jesús Sans, ocd
Dissabte, 5 de maig - a les 19,00 h.
CONFIRMACIONS
Diumenge, 6 de maig - a les 11,30 h.
PASQUA DEL MALALT. UNCIÓ DELS MALALTS
Diumenge, 20 de maig - a les 10,30 h.
PRIMERES COMUNIONS
Dilluns, 21 de maig - a les 20 h.
Trobada Grup Ecumènic i Interreligiós
Diumenge, 27 de maig - a les 10,30 h.
PRIMERES COMUNIONS


Glosa dominical


Missatge pasqual del provincial

Viatges


Informació detallada


Informació detallada


informatiu
Full mensual

CC
"Butlletí CC"
Desembre 2017Facebook ComunitatFacebook Esplai Cra-crac

Instagram
Portaveu de l'arxiprestatLa comunitat a "Signes dels Temps"
de TV3 i "Catalunya Cristiana"

El programa "Signes dels temps" de TV3, Televisió de Catalunya, en el seu programa del diumenge de Pasqua, ha entrevistat el P. Jesús Sans, prior de la nostra comunitat, amb imatges de l'església i del convent. L'entrevista s'ha centrat en el diàleg interreligiós que promou el P. Jesús i la relació de totes les persones en base al coneixement i el respecte mutu.
També el setmanari "Catalunya Cristiana" es fa ressó de la creació del nou grup de la comunitatde Badalona "Carmel Ecumèmic i Interreligiós" que s'ha presentat fa unes setmanes.
Veure entrevista TV3
Veure entrevista "Catalunya Cristiana"MÉS NOTÍCIES

Pasqua a la catequesi

Avui la catequesi ha anat de festa, de Festa de Pasqua, volem dir. Amb una dinàmica engrescadora, en la que han participat també alguns pares i catequistes, els nens i nenes han descobert la joia de la llum, del renéixer, de donar-se per crear vida... la joia de la Pasqua de Jesús Ressuscitat.

Crist ha ressuscitat! Bona Pasqua!Processó del Silenci

Convidat pel l'Associaicació del la Processó del Dijous Sant, el P. Jesús Sans, prior de la nostra comunitat, va presidir aquesta manifestació religiosa que cada any, des de 1628, recorre els carrers de Badalona, en mig de la foscor de la nit i el silenci que només trenquen els cants dels infants amb el "Record i memòria..." tradicional que acompanya cada un dels catorze passos que la conformen. Durant l'acte que tancava la processó, el P. Jesus va fer una glosa del sentit de la festa que se celebrava. Llegir la glosa


província
Carmel Descalç Catalunya
comunicaciones
Pàgina oficial de l'Orde

El V Centenari a Catalunya

Castell Interior

Grup excursionista Gavina

disseny: e.masdeu - badalona