1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOSVEURE PROGRAMA DETALLAT

Concert del Carme

En el marc de les Festes del Carme, ahir dissabte dia 14 de juliol tingué lloc el concert del Carme que aquest any ha anat a càrrec de la coral "La Badalonense". La coral va participar en l'Eucaristia de la tarda, interpretant la "Missa de sant Josep" del compositor badaloní Salvador Valls, i tot seguit oferí un acurat concert amb cançons d'arreu del món i d'èpoque diverses. Com agraïment per la seva col·laboració la comunitat va entregar a l'entitat una placa en recordança d'aquesta actuació en l'any del seu 160è aniversari.

90 anys del P. Josep Ignasi

El dia de sant Pere i sant Pau, el P. Josep Ignasi Ullés ha arribat a la respectable edat de 90 anys. La vigília del seu aniversari, aprofitant que va venir a Badalona per una revisió, va rebre l'homenatge i felicitació d'un grup de matrimonis de la casa, els seus antics "jóves", als quals havia acompanyat en la seva formació i havia compartit molts moments d'amistat des de la seva adolescència. El dia de la festa el va passar a Terrassa, amb la seva família. El P. Josep Ignasi, durant la seva llarga vida de religiós carmelita, ha estat conventual de Badalona i Barcelona. Ara viu els seus anys de jubilació a la Residència del Sant Crist d'Igualada, on és molt estimat per tots els residents i per la comunitat de religioses que l'acull.

Projecte de Menjador Social a Matanzas

Aquest mes de juliol, viatgen a Matanzas (Cuba) quatre persones amb l’objectiu, com sempre, de fer-los arribar la màxima quantitat d’ajuda material. En aquesta ocasió porten 40 kg de medicaments i uns 60 kg més entre material escolar, d’higiene i roba de tot tipus. Però, també, la nostra presència per a compartir experiències de fe i desenvolupar activitats conjuntes amb els diferents grups d’aquella comunitat carmelitana.
A més de tota l'ajuda material, en aquest viatge els hi fem arribar una quantitat econòmica important, gràcies a un donatiu anònim que vàrem rebre fa uns mesos i que anirà destinat al projecte del menjador social de la comunitat.
Com es pot veure en el projecte que ens han fet arribar des de Matanzas, es vol cobrir un gran ventall de necessitats de la gent gran que ells atenen. Amb els diners del donatiu que hem rebut i els hi fem arribar, podran cobrir una part del cost anual del projecte

Esplai: Hamburguesada!

El dissabte 16 de juny l'esplai va tancar el curs amb una festa al pati de la comunitat: l'hamburguesada. Moltes famílies van assistir-hi amb els seus fills i van contribuir a donar color a la nit.

   

PETITA AGENDA

Del 7 al 16 de juliol
Festes del Carme
VEURE PROGRAMA DETALLAT
Del 21 al 26 de juliol
Colònies de l'Esplai


Glosa dominical

informatiu
Full mensual

CC
"Butlletí CC"
Juliol 2018


Facebook Comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Web de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina


Taula de Diàleg Interreligiós

El dimecres dia 13, s'ha presentat a la sala de premsa de El Viver la Taula del Diàleg Interreligiós de Badalona, un espai on conflueixen totes les comunitats religioses que tenen presència a la ciutat i que treballa per donar a conèixer al conjunt de la població de Badalona la diversitat religiosa com una riquesa i lluitar així contra els estereotips i prejudicis envers les religions. La Taula és fruit de mesos de treball conjunt entre l’Ajuntament i les diferents comunitats. A l’acte van assistir l’alcaldessa, Dolors Sabater, la regidora Fátima Taleb i representats i membres de les diferents comunitats religioses, entre els quals representants del Grup Ecumènic i Interreligiós de casa nostra.

MÉS NOTÍCIES

Carmel Ecumènic i Interreligiós de BadalonaResponent a l'invitació de les comunitats musulmanes de la ciutat, vam assistir a l'Iftar (sopar posterior a la posta de sol de trencament del dejuni) que va organitzar el grup Al-Taqwa. Agraïm sincerament el seu acolliment i les atencions que ens van dispensar.

Un nou pas cap a la beatificació de Sor Francesca

El dia 19 de maig, el papa Francesc va autoritzar la promulgació, entre altres, del decret relatiu de les virtuts heroiques de la Serventa de Déu Francesca de les Llagues de Jesús (Coloma Antònia Martí i Valls), religiosa clarissa del Monestir de la Divina Providència de Badalona. Coneguda al seu temps com "la Colometa de can Peixau", va néixer a la nostra ciutat el 26 de juny de 1860 i va morir al monestir el 4 de juny de 1899. Aquesta declaració, tan esperada per la comunitat del carrer Arnús, apropa la nostra conciutadana a la seva beatificació. Joan Rosàs, autor de la biografia annexa a l'expedient de la seva causa, diu d'ella: "Sor Francesca no va fer res d'extraordinari, però el que ha de fer una bona monja, ho va fer amb perfecció".disseny: e.masdeu - badalona