1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   MÉS NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS


L'Esplai a la Festa del Badiu i a la
Trobada de monitors/es del MCECC

Com cada any, l'Esplai va estar present a la Festa del Badiu, una de les activitats de les Festes de Sant Anastasi més concorregudes per les famílies badalonines.
També hi hagué una bona representació a la Trobada de Monitors/es del MCECC, de la Funfació Pere Tarrés a Vilanova i la Geltrú. Tot un èxit, amb moments de de reflexió i debat de les formes, de les publicacions, de l'espiritualitat, de la situació actual, de la cooperació...

Defunció

El dissabte 27 de maig va morir el P. Josep Maria Ullés i Orrit (Josep Ignasi de Jesús), conventual durant mots anys de la nostra comunitat de Badalona. Nascut a Terrassa el 29 de juny de 1928, va professar en el Carmel Teresià el 22 de setembre de 1946 i va ser ordenat sacerdot el 15 de març de 1953. Tenia 91 anys i 73 de professió al nostre Orde. La seva activitat apostòlica la va fer entre Badalona i Barcelona. Sempre discret i treballador, tenia un xic de bon humor molt seu. Va morir a la residència de les Germanetes dels Ancians Desemparats d'Igualada (Barcelona) on era assistit des de fa uns quants anys amb una sol·licitud exquisida.
Entre nosaltres, el P. Josep Ignasi era molt estimat per tota una generació de joves que va créixer amb ell com a conseller i amic, i molts el tenien com un més de les seva família, compartint totes les situacions que la vida ens proposa.
Descansa en la pau del Senyor, pare ("padre") Josep Ignasi.


Festa de l'Esplai

Impressionant la Festa de l'Esplai del dissabte 27 d'abril. Felicitats a tots per haver-la fet posible, especialmente als Xalocs i el seu Túnel del Terror. Heu deixat el llistó molt alt!
Veieu el reportatge que ha filmat el P. Thomas.


400 anys del Carmel Teresià a l'Índia

"L'Índia es caracteritza per la gran diversitat de creences i pràctiques religioses. El subcontinent indi és lloc de naixement de quatre grans religions del món: Hinduisme, Budisme, Jainisme i Sikhisme. El Cristianisme és la tercera religió més gran de l’Índia".
Així comença l'interessant article que el P. Thomas Palliparambil ha publicat en el Butlletí CC d'aquest trimestre. El treball, que està dedicat al quart centenari de la presència dels carmelites descalços a la seva terra, també ha estat publicat per "Catalunya Cristiana". Llegir l'article


Conferència:
Persecució cristiana el segle XXI

El dilluns 29 d'abril, a les 8 del vespre, tindrem aquesta xerrada a càrrec del P. Alfonso, de l'Església Ortodoxa Antioquena de Barcelona. Organitzen: Congregació dels Dolors de Badalona i Grup Carmel Ecumènic i Interreligiós.
"Coneix la Veritat de la Massacre de Cristians a la Gran Síria,guerra d'interessos internacionals que afecta no només als cristians del món, també als que volen la Pau entre tots els pobles. La humanitat necessita ser transmissora i creadora de pau per a la convivència dels pobles a la nostra terra".
La Setmana Santa en fotos

Exposició de passos de Setmana Santa


Durant la Quaresma i la Setmana Santa la nostra església acull una interessant mostra de maquetes de passos de Setmana Santa de l'artesà local Carlos Verano.   

PETITA AGENDA

19 de maig, a les 11,00 h.
Primeres Comunions
20 de maig, a les 20,00 h.
Carmel Ecunènic i Interreligiós
Laia Blanch Xicart, parlarà sobre LA MEDITACIÓ
22 de maig, a les 20,00 h.
Catequesi d'Adults
26 de maig, a les 11,30 h.
Pasqua del Malalt


Glosa dominicalinformatiu
Full mensual

CC
"Butlletí CC"
Abril 2019


Facebook Comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Web de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina


Conferència quaresmal

"La conversió quaresmal en Teresa de Jesús", és el títol de la conferència quaresmal que aquest any ha anat a càrrec del P. Juli González de la nostra comunitat. Va ser el dimecres 27 de març.

MÉS NOTÍCIES

Ens ha visitat el P. Miguel, provincial


El darrer cap de setmana de març hem tingut entre nosaltres, en visita fraterna, el superior de la Província Ibèrica de Santa Teresa, P. Miguel Márquez. No és la primera vegada que ens visita, a més d'alguna altra escapada puntual, fa tres anys ja va tenir l'oportunitat de conèixer la nostra comunitat i compartir amb nosaltres les nostres vivències. Com sempre, agraïm al P. Miguel la seva atenta visita.

Cicle Cantates Solidàries de Bach

El dissabte 13 de març vam tenir una nova edició del cicle "Cantates Solidàries de Bach" que organitza el Conservatori de Música de Badalona. En aquesta ocasió comptà amb la col·laboració de la Capella de Música de Badalona. Es va interpretar la Canta 112 de J.S. Bach i el programa es completà amb uns fragments de la Missa pro Defunctis de Joan Brudieu (1520-1591). La direcció va anar a càrrec del director de la Capella Albert Morcillo.disseny: e.masdeu - badalona