1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   PORTADA    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS

ANY 2019

NOTÍCIES ALTRES ANYS:
2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010

La fraternitat

El Pla Pastoral Diocesà "Sortim!" proposa cinc orientacions per animar les parròquies i comunitats, i en especial les persones particulars, en la seva acció pastoral i social. Es tracta de desvetllar, madurar i promoure el nostre paper com a cristians dins l'entorn que ens és propi i natural. Amb aquesta intenció, la nostra comunitat carmelitana aquest curs dedica espais al tema de la "fraternitat". Ho fan de manera conjunta la gent de la Catequesi d’Adults, també el Grup de Pregària en fa referències en les seves trobades d’oració dels dijous, i l’Equip de Litúrgia se’n fa ressò en els Fulls Quaresmals. A més, un petit equip té cura de promoure noves activitats que s’aniran desenvolupant en els propers mesos.


Monitores i monitors de l'esplai

Les monitores i monitors del nostre esplai Cra-crac van passar el primer cap de setmana de març a Begudà, a la casa on aniran de colònies i pre-campaments aquest estiu. Segons diuen, "l'espai segueix tan fantàstic com sempre!"


Campanya contra la fam 2019

"Creiem en la igualtat i en la dignitat de les persones". Mans Unides fa 60 anys. Des de 1959 hem estat treballant per a acabar amb la fam en el món. Fidel a aquesta missió, Mans Unides vol contribuir, en el trienni 2019-2021, a la realització dels Drets Humans, especialment entre les persones més pobres i vulnerables del planeta.
Les col·lectes dels dies 9 i 10 de febrer estaran destinades a aquesta campanya de Mans Unides contra la fam.
Jornades de Gent Gran

La Fundació Amics de la Gent Gran i la Fundació Privada Llegat Roca i Pi organitzen pel dimarts 21 de març una jornada de sensibilització i coneixement de la situació i problemes de la gent gran que viu sola a la ciutat. El Grup de Quart Món de la nostra comunitat col·labora, juntament amb l'Associació de Veïns del Centre, en tasques en el programa "Radars" que persegeuix aquesta finalitat en la nostra zona.

Cantates Solidàries

Dins el cicle de Cantates Solidàries de Bach, el dissabte 23 de febrer, el Cor Contrapunto Vocale, el Conjunt Instrumental del Conservatori de Badalona i els solistes Montserrat Pi, contralt; Raul Coré, tenor i Vincent de Soomer, baix, amb direcció de Josep Miquel Mindán, director del cor, van interpretar la Cantata BWV 118 “Oh Jesucrist, llum de la meva vida”, i la Cantata BWV 126 “Guarda’ns fidels a la teva paraula, Senyor”.

Defunció P. Miquel

El dijous 14 de febrer va morir el P. Miquel Balle de la nostra comunitat de Barcelona. Tenia 83 anys d'edat i 59 de professió religiosa, havent estat molts anys prior de la comunitat de Palma de Mallorca. El guardem en el record i la pregària.Pregària per la Unitat dels Cristians


En el marc de la Setmana de Pregària per la unitat dels Cristians que se celebra del 18 al 25 de gener, les comunitats cristianes de Badalona són convidades a participar en la trobada de pregària conjunta que enguany, seguint l'habitual torn rotatori, es farà a l'església Adventista del carrer del Carme, el dijous 24 de gener a dos quarts de vuit de la tarda.
NOTÍCIES ALTRES ANYS:
2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010

disseny: e.masdeu - badalona