1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   PORTADA    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS

ANY 2021

ALTRES ANYS

Constitució de la Taula de Diàleg Interreligiós de Badalona

El pàssat 19 de febrer tingué lloc l’acte de presentació, 
aprovació dels estatuts i constitució formal de l’Associació Taula de Diàleg interreligiós de Badalona.
Durant la sessió, que es va fer per via telemàtica, es va donar a conèixer l'equip que regirà la Taula formada per representants de diferents confessions de la ciutat, entre els quals dos laics de la nostra comunitat:en Toni Antoja, president, i en Joan Manel Prat, vocal.Comiat

Avui, 22 de gener, el P. Justin Singh ha retornat a l'Índia. Després d’un any i mig d’estudis a Salamanca, va passar dos anys a Lleida i finalment, pel setembre de 2016, va venir a Badalona on s’hi ha estat fins ara. La seva aportació pastoral a les comunitats que l’han acollit ha estat inestimable i deixa en nosaltres un record perdurable.
Bon retorn P. Justin.Les paneres de l'Esplai

Ahir, dia 4 de gener, es van sortejar les dues paneres que els monitors de l'Esplai han preparat per recaptar fons per les sortides i colònies d'aquest curs. Han publicat el sorteig a Instagram i diuen que: "Els números guanyadors han estat: el 05 (de color verd fluix) i el 78 (de color groc fluix).
Gràcies a tots i totes per participar i esperem que acabeu de gaudir d'unes bones festes!"


Els dijous del CEI

El grup Carmel Ecumènic i Interreligiós convida als seus membres, i a tothom que s'hi vulgui afegir, a participar de la pregària on line dels dijous, a les 17.30h, que prepara el CEI de la província. Per entrar a la reunió cal utilitzar l'aplicació Zoom amb les claus que per a cada ocasió es faciliten a l'agenda de la pàgina web del Carmelo Ecuménico e Interreligioso.


V Setmana de la Bíblia

Entre els conferenciants que conformen el programa de la V Setamana de la Bíblia hi figura el P. Agustí Borrell, vicari general del Carmel Descalç, el qual des de la seva residència de Roma desenvoluparà el tema «Llegir l’Evangeli de Marc en temps de Pandèmia». Serà el dilluns dia 25 a partir de les 6 de la tarda, tot i que posteriorment també es podrà seguir en diferit al web www.setmanadelabiblia.cat.


Pregària Unitat Cristians 2021

La pregària ecumènica per a la unitat dels cristians que celebrem cada any a Badalona, aquest 2021 s’ha vist afectada per la pandèmia. Les comunitats que hi participem habitualment hem cregut que és preferible evitar la reunió, però no ajornar la pregària personal i en comunió amb tothom. Per això us proposem de fer-la, el dijous dia 21, cadascú des de casa seva i tots units en l’Esperit.
Es poden utilitzar com a guia de la pregària aquests textos extrets de la proposta de la Comissió Fe i Constitució del Consell Mundial de les Esglésies i el Pontifici Consell per a la Promoció de la Unitat Cristiana.


disseny: e.masdeu - badalona