1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ    FOTOS I VÍDEOS

Ser valent

"Sigues valent... la missió t'espera". Quina missió? La nostra, la de cadascú de nosaltres. Des que Jesús va dir "Aneu per tot el món", tots som cridats a fer que el Regne de Déu es faci present en el nostre entorn i arreu.
Aquest cap de setmana, 21-22 d'octubre, col·lecta del DOMUND.

Catequesi d'adults

El dia 18 d'octubre, a les 8 del vespre, reiniciarem el curs de Catequesi d’adults allà on ho vàrem deixar el curs passat, és a dir comentant la Carta als Romans. Seria bó que ens preparéssim del capítol 9 en endavant. La catequesi és oberta a tothom i qui ho desitgi s'hi pot incorporar en qualsevol moment.Celebrem la festa de santa Teresa de Jesús

El diumenge 15 d'octubre celebrem la festa de santa Teresa de Jesús. Nascuda a Àvila el 28 de març de 1515, va ingressar en el monestir de les carmelites de l'Encarnació. Mestra de pregària per al poble de Déu i fundadora del Carmel Teresià, va saber conciliar el do de gents i el tracte íntim amb Déu. A través de les seves obres, entre les que destaquen el Llibre de la Vida, el Camí de perfecció,Les Estances i Les Fundacions, ha exercit en l'Església un lluminós magisteri espiritual que el papa Pau VI va reconèixer proclamant-la Doctora de l'Església. Va morir a Alba de Tormes (Salamanca) el 4 d'octubre de 1582.

A la nostra comunitat celebrarem la festa el dia abans, dissabte 14, a l'eucaristia de les set de la tarda.

Per altra banda, les monges carmelites descalces de Mataró ens fan saber el seu programa per aquesta diada. El dissabte tindran Primeres Vespres (18,45) i Vetlla (21,15) i el diumenge, Laudes (7,30), Eucaristia (10,00) i Segones Vespres (18,45).

Comencem un nou curs

El full "l'Informatiu" d'octubre publica a la seva primera pàgina un escrit dedicat a l'inici del nou curs, el dia de la festivitat de santa Teresa de Jesús: "El papa Francesc reivindica, com tants savis antics i contemporanis, la vida senzilla, la simplicitat en els estils i formes de viure. Podem viure amb menys, podem ser feliços amb menys, perquè el que realment és decisiu per a la felicitat no és el fet de tenir, sinó el fet d'ésser i, sobretot, el de sentir-se estimat..." (+)

   


Glosa dominical

informatiu
Full mensual

CC
"Butlletí CC"
Octubre 2017


Facebook Comunitat


Facebook Esplai Cra-cracPortaveu de l'arxiprestatTrobada Família Carmelitana 2017MÉS NOTÍCIES

Inscripcions catequesi i esplai

Continua obert el periode de suscripció per a la catequesi d'infants i per l'Esplai Cra-Crac. Més informació a la porteria de la comunitat, de cinc a vuit de la tarda.Se'ns ha casat la Núria

I ho diem una mica així, en plural, perquè la Núria és una mica de tots en el sentit de que amb la seva alegria es fa propera a tothom. Ha viscut la nostra comunitat de ben a prop des de molt petita: ha estat escolana, ha assistit i ha estat monitora de l'esplai, de la catequesi i ha tingut altres responsabiliats a la casa. El dissabte 9 de setembre s'ha casat amb el seu estimat Jordi a Monistrol de Montserrat, acompanyada de les seves famílies de Badalona i Bellpuig i molts (molts!) amics. Núria i Jordi, que sigueu molt feliços!
(A la foto amb els amics de l'Esplai Cra-Crac).


província
Carmel Descalç Catalunya
comunicaciones
Pàgina oficial de l'Orde

El V Centenari a Catalunya

Castell Interior

Grup excursionista Gavina

disseny: e.masdeu - badalona