1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   MÉS NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS


Esplai Cra-Crac

Com ja es va anunciar fa uns dies, se n'està preparant una de grossa per celebrar els 40 anys de l'esplai! Per tal d'organitzar-ho tot, s'ha creat un qüestionari que trobareu en aquest link . És un qüestionari dirigit a totes aquelles persones que han passat per l'esplai en algun moment, ja sia com a monitor, monitores, o com a infants! Compartiu el link a totes aquelles persones que creieu que poden estar-hi interessades.

Congrés de Laics 2020

"No tingueu por de trepitjar els carrers, d'entrar en cada racó de la societat, d'arribar fins als límits de la ciutat, de tocar les ferides de la nostra gent… aquesta és l'Església de Déu, que s'arromanga per sortir a la trobada de l'altre, sense jutjar-lo, sense condemnar-lo, allargant-li la mà, sustentar-lo, animar-lo o, simplement, acompanyar-lo en la seva vida. Que el mandat del Senyor us ressoni sempre: «Aneu i prediqueu l'Evangeli»". Del missatge del papa Francesc al Congrés de Laics que se celebra a Madrid organitzat per la CEE del 14 al 16 de febrer. Entre els representats de la nostra demarcació pastoral hi figura un laic de la nostra comunitat.

Col·lecta per Mans Unides

El 30 de gener començaren les activitats de llançament de la campanya anual de Mans Unides, que enguany es desenvolupa sota el lema "Qui més pateix el maltractament al planeta no ets tu". Els actes van culminar el diumenge 9 de febrer, amb la Jornada Nacional de l'ONG de l'Església catòlica (el segon diumenge de febrer de cada any, la col·lecta que es realitza a totes les parròquies del nostre país està destinada a la tasca de Mans Unides).
Llegir més
Recull, nou informatiu de la comunitat

Acaba de sortir el nou informatiu "Recull" que ve a substituir el Butlletí CC, el mitjà informatiu que s’ha estat publicant durant 25 anys i que el desembre passat va tancar una etapa en arribar al seu número 100. S’editava en paper imprès amb multicopista i es confegia i distribuïa trimestralment de forma manual.
Els nous temps ens han portat noves tecnologies, les quals ara ens permeten arribar a més lectors, una distribució molt més àgil per les xarxes socials i una presentació molt més agradable. A més, el seu cost ha passat a ser pràcticament simbòlic, motiu pel qual es distribueix gratuïtament.
S'envia als antics subscriptors i altres persones que s'hi han interessat. Si algú més el vol rebre, només ha de facilitar les seves dades a la porteria o al correu publicacionscc@gmail.com


La Candelera

Un any més, la nostra comunitat va celebrar la festa de la Presentació del Senyor al Temple. A totes les misses hi hagué la tradicional benedicció d'espelmes, amb especial solemnitat a la misa Familiar amb la processó d'entrada dels infants de la catequesi. En aquesta jornada també es va celebrar el Dia de la Vida Consagrada.

Cantates Solidàries

El dissabte 25 de gener se'ns va oferir un nou concert d'aquest cicle solidari a casa nostra que ofereix el Conservatori de Música, aquesta vegada amb la participació del Cor Tessàlia de Barcelona. L'orquestra, el cor i tres solistes (la part de contralt s'hagué de suspendre per indisposició) oferiren una interpretació molt acurada, tal ja tenen acostumat als nombrosos seguidors d'aquestes Cantates de Bach.

Pregària Ecumènica per la Unitat dels Cristians

La trobada de pregària d'enguany a la nostra ciutat va ser el divendres 24 de gener a l'Església Baptista del carrer Sagunt.
Hi van participar l'Església Evangèlica Baptista, l'Església Ortodoxa i les parròquies i comunitats de l'Església Catòlica de Badalona. Els representants de l'Església Adventista del Setè Dia hagueren d'excusar la seva presència, sempre habitual en aquesta trobada, perquè el mateix dia tenia lloc a la seva seu del carrer del Carme una trobada de les esglésies de la seva confessió de Catalunya.


Visita fraterna

El capvespre del dijous dia 23, vam tenir la visita fraterna del cardenal-arquebisbe de Barcelona Mns. Joan Josep Omella. Va presidir l'Eucaristia de la tarda que fou concelebrada amb tots els religiosos de la comunitat i el seu secretari Marc Labori. Posteriorment va assistir a la pregària del grup dels dijous i va compartir el sopar de la comunitat.

L'esplai no para


Els més petits de l'esplai s'ho pasen d'alló més bé, tal com es pot veure a les fotografies. Aquest dissabte, tots els grups tenen sortida de cap de setmana.

Epifania del Senyor

Si Nadal és la celebració del Misteri de l’Encarnació del Fill de Déu, de la vinguda de Jesús al món per salvar tots els homes i dones en compliment de l’esperança messiànica d’Israel i és un do de Déu a la humanitat, l’Epifania és la manifestació de Déu a tots els pobles. Tota la vida de Jesús és Epifania.

   LLEGIU EL FULL DE LA SETMANAPETITA AGENDA

Dilluns, dia 2 de març, a les 20 h.
Consell Pastoral Permanent
Dimecres, dia 4 de març, a les 20 h.
"Aproximació a sant Joan de la Creu"
Dijous, dia 12 de març, a les 18 h.
Trobada de Vida Creixent
Dissabte, dia 14 de març, de 10 a 13 h.
Recés Quaresmal. Parròquia Santa Maria
amb acompayament del P. Justin, ocd.
Dissabte, dia 14 de març, a partir de les 17 h.
Pregrària per la Pau a l'antic escorxador
Organitza: Taula de les Religions Badalona
Dilluns, dia 16 de març, a les 20 h.
Grup Carmel Ecumènic i Interreligiós
Dimecres, dia 18 de març, a les 20 h.
"Aproximació a sant Joan de la Creu"
Dissabte, dia 21 de març, a les 20.15 h.
Cantates Solidàries de Bach
Conservatori de Música de Badalona
Capella de Música de Badalona
Diss./diumg., dies 21 i 22 de març,
Col·lecta dia del Seminari
Dimarts, dia 24 de març, a les 20 h.
Xerrada Quaresmal al Círcol Catòlic
Cardenal Barcelona Mons. Joan Josep Omella


Glosa dominical

CC
Recull
Informatiu de la comunitat
Gener-Febrer 2020

informatiu
Full mensual


Facebook comunitat

Instagram comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram esplaiExmonitors i exmonitores de l'esplai Cra-Crac, estigueu atents a l'Instagram perquè n'estem preparant una de grossa per celebrar els 40 anys de l'esplai. Seguiu el nostre compte i feu córrer la veu a tothom que hagi estat monitor. Hi haurà més notícies.

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Web de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina


Els pastorets

"Els Pastorets" no han faltat a la seva cita anual fent les delícies de petits i grans. Fins l'any que ve!

MÉS NOTÍCIES

ReNaixementMonitors de l'Esplai
Missa del Gall i felicitació

disseny: e.masdeu - badalona