1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   MÉS NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS


El provincial ens visita

El proper dissabte dia 26, rebrem la visita del pare Antonio Àngel Sánchez, nou provincial de la Província Ibèrica de Santa Teresa. Després de reunir-se amb la comunitat religiosa, presidirà l'Eucaristia de les 7 de la tarda. En acabar ens dirigirà unes paraules a la mateixa església i tindrà un breu contacte amb els representants dels diferents grups de la casa.
P. Antonio Àngel, bienvenido!


Carmel Ecumènic i Interreligiós

El Grup Carmel Ecumènic i Interreligiós es fa ressó de la Vetlla ecumènica "Jubileu per la Terra" del dimecres 30 de setembre a les 19h a l’Esglesia de Betlem de Barcelona. La trobada està convocada per l'Arquebisbat de Barcelona, Justícia i Pau, el Consell Evangèlic de Catalunya, l'Església Evangèlica de Gràcia, l'Església Ortodoxa – Patriarcat de Sèrbia i l'Església Ortodoxa Catòlica Apostòlica Antioquena d’Espanya.
En un món post-COVID-19, ¿podem imaginar noves formes de vida justes i sostenibles que donin a la Terra el descans que necessita, que satisfacin a tots amb el necessari per restaurar els hàbitats i renovar la diversitat biològica?
Hi ha la intenció de formar un grup per assistir a la vetlla.


Trobada de monitors de l'Esplai i inscripcions

Aquest tercer cap de setmana de setembre els monitors i monitores del nostre esplai s'han trobat a la casa de colònies Aliberch de Muntanyola, prop de Vic, per preparar el principi del nou curs, una represa que es presenta ben difícil, per les particularitats de seguretat que imposa la pandèmia, però també esperançada i il·lusionant. El P. Jesús, prior de la comunitat, va estar amb ells unes hores per participar en aquesta trobada i celebrar l’Eucaristia que els mateixos monitors van preparar.
L'esplai començarà el dissabte 3 d'octubre. Les inscripcions es podran fer els dies 26 i 30 d'aquest mes.


Calendari de la Catequesi

Dia 29 de setembre
Inscripcions per al curs vinent, a partir de les 6 de la tarda.
Reunió de pares comunió, a les 8 de la tarda.
Dissabte, dia 17 d'octubre
Sagrament de la Confirmació, a les 7 de la tarda.
Diumenge, dia 18 d'octubre
Primeres Comunions, a les 11 del matí.


Nit de les Religions

Els dies 12 i 13 de setembre s'ha celebrat La Nit de les Religions 2020 de Barcelona.
L'any passat vam tenir ocasió de visitar dues confessions religioses, però vam considerar que enguany no era prudent fer-ho davant de la situació del Covid 19.
El P. Jesús, en representació del Grup Carmel Ecumènic i Interreligiós, va assistir a l'acte inaugural.
Aquí podeu llegir un article publicat a "Catalunya Religió" sobre aquest tema.


Full dominical

A partir d'aquesta setmana primera de setembre, es torna a imprimir i distribuir el Full dominical. La publicació setmanal recupera el seu format en paper que va haver de suspendre’s des que va començar la pandèmia de la Covid-19, a finals de març. En aquest temps, ha continuat editant-se en format digital i ha estat sempre disponible a través del web diocesà: https://esglesia.barcelona/full-dominical/
Temporalment, s'analitzarà la resposta de la feligresia i es valorarà la continuitat del format imprès que, en qualsevol cas, sempre estarà disponible digitalment. Un cop s’acabi l’actual situació de pandèmia la voluntat és recuperar la impressió i la distribució habitual.
La nostra comunitat, de moment, seguirà amb la distribució digital a tothom que ens ho demani, com hem anat fent fins ara.


Torna l'horari habitual de les eucaristies

HORARI D’EUCARISTIES
Dies feiners: 8.00 (7.45: Laudes), 9.00 i 19.30 (19.15: Vespres)
Dissabtes: 9.00 i 19.00
Diumenges i festes: 11.30, 12.30 i 19.00

Cal tenir ben presents les mesures de protecció contra el virus de la pandèmia que aconsellen les autoritats eclesiàstiques i sanitàries.

Defunció

Va morir l'Enriqueta Lleonart, molt vinculada a la nostra comunitat des de fa molts anys. Va poder celebrar els seus 100 anys de vida plena i ara ha tornat a la casa del Pare.
El sepeli es celebrà el matí del dijous dia 13 d'agost a la nostra església de la Mare de Déu del Carme.
Al Cel sia.


Retorn de colònies i campaments

Aquest any se'ls hauran fet curtes les colònies i campanments als nostres nois i noies de l'Esplai Cra-crac. La pandèmia ha marcat el calendari i les mesures de seguretat extremes amb que s'han dut a terme. Però donava gust ahir, diumenge 26, veure les cares de satisfacció de monitors i infants, i també dels pares que van anar a esperar l'arribada dels autocars. Bones vacances a tots!.

El P. Jesús, reelegit

El Capítol Provincial d'Àvila ha confirmat al P. Jesús Sans com a prior de la nostra comunitat de Badalona per al proper trienni. El P. Àngel Briñas també resultà reelegit prior del la comunitat i Santuari de Lleida.
El Capítol acabà ahir amb la celebració de l'Eucaristia de comiat.
Tota la informació.
Elegit el nou provincial

El P. Antonio Ángel Sánchez ha estat escollit provincial de la Província Ibèrica de Santa Teresa en el transcurs de la tarda d'avui, 21 de juliol, en el marc del II Capítol Provincial que s'està celebrant a Àvila.
El nou provincial, és natural de Còrdova i actualment era el prior del convent d'Úbeda (Jaen). Informació al moment.

De colònies

Amb totes les mesures de seguretat que han proposat les autoritats sanitàries, avui dilluns, dia 20 de juliol, els nens i nenes del nostre l'Esplai Cra-crac han sortit de colònies i campaments. Seguint les recomanacions, aquesta vegada només s'hi estaran 6 dies, però els pensen aprofitar del tot. Els hi desitgem una bona estada i un bon retorn, després d'un curs tant complicat. S'ho mereixen, especialment els monitors, ells i elles, pel seu esforç i dedicació.

Un estudiant entre nosaltres

Ha passat uns dies entre nosaltres el germà Ignacio Clemente (Nacho) de la comunitat de Madrid on continua la seva formació en el Carmel. En Nacho, que va néixer a Osca, va estudiar a Barcelona, va professar fa tres anys en el Carmel teresià i ens ha acompanyat durant les Festes del Carme, és un autèntic artista tal com podem comprovar en aquestes imatges del canal YouTube Thompalli, del P. Thomas. Gràcies Nacho per la teva companyia i la teva simpatia.

   


Glosa dominical

informatiu
Full mensual

CC
Recull
Butlletí de la comunitat
juliol - agost 2020

Catequesi


Facebook comunitat

Instagram comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram esplai
Canal YouTube

Instagram esplai

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Web de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina


Festivitat del Carme

L'eucaristia del dia de la Mare de Déu del Carme d'enguany, que ha estat presidida pel bisbe auxiliar de Barcelona Mons. Toni Vadell, ha comptat amb una assistència molt nombrosa, tenint sempre presents les mesures de seguretat a causa de la pandèmia. Durant de la celebració, el P. Justín va rebre una mostra d'agraïment de la comunitat pels seus quatre anys d'estada entre nosaltres.
Reportatge de la missa.
Homilia.

MÉS NOTÍCIES

Les homilies del TriduCelebracions Mare de Déu del Carme

disseny: e.masdeu - badalona