1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   MÉS NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOSVeure programació detalladaEnquesta

Poble de Déu, portaveu de l'Arxiprestat Badalona Nord, Montgat i Tiana, publica en el seu número de juliol una enquesta per conèixer la percepció dels seus lectors i quina és la seva utilitat abans de prendre una decisió sobre la continuïtat. Us animem a respondre el breu qüestionari que podeu trobar en aquest enllaç.


Cantates Solidàries

El dissabte 29 de juny, vam tenir la darrera sessió d'aquest curs de les Cantates Solidàries de Bach que organitza el Conservatori de Música de Badalona a benefici del Grup de Quart Món. A més dels músics i solistes del conservatori, habituals d'aquestes sessions mensuals, la part coral va anar a càrrec de la Coral Càrmina de Barcelona, una de les formacions corals més reconegudes del nostre país.
Més informació


Final de curs de l'EsplaiEl curs 2018-19 està arribant a la seva fi. Després de la festa de comiat i l'hamburguesada amb les famílies, els monitors s'afanyen a preparar les colònies i campaments del proper mes de juliol. Del 21 al 30, els més petits aniran a Begudà, els més grans grandets plantaran un campament a Villec i el grup dels Xalocs, els més grans, aniran a Cantàbria. Bones vacances!Eucaristia pel P. Josep Ignasi

El dia 19 de juny, vam celebrar una missa a la memòria del P. Josep Ignasi Ullés, el qual va ser durant uns quants anys conventual d'aquesta casa on hi deixà moltes amistats.
La missa va ser concelebrada per tots els religiosos del convent i va assistir-hi un bon nombre de familiars, amics i coneguts del P. Ignasi.


Vetlla de Pentecosta

El dissabte 8 de juny, la comunitat se va reunir en el pati del convent per a celebrar la Pasqua de l'Esperit amb una eucaristia concelebrada i participada activament pels laics. Va presidir la missa el vicari general, P. Agustí Borrell, que estava de pas per aquesta comunitat que va se la seva durant deu anys. Al final, la jornada es va tancar amb un sopar de germanor.

   
PETITA AGENDA

Del 7 al 16 de juliol
Festes del Carme
Veure programació
Mesos de juliol i agost
No hi ha missa a les 8 del matí
Del 21 al 30 de juliol
Colònies de l'Esplai Cra-crac
28 de setembre
Sortida de l'arxiprestat
5 d'octubre
Trobada de la Família Teresiana a Lleida


Glosa dominicalinformatiu
Full mensual

CC
"Butlletí CC"
Juliol 2019


Facebook Comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Web de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina


La nostra comunitat participà en el "Capvespre amb les religions"

La tarda de la vigília de Pentecosta, un grup de fidels de diferents creences religioses vam fer un recorregut per diferents llocs de culte de Badalona, en el marc del programa “Capvespre amb les Religions”, organitzat per la Taula de Diàleg Interreligiós de la ciutat, un espai de confluència integrat per vint-i-quatre entitats que busca lluitar contra els estereotips i prejudicis envers les religions i que compta amb el suport de l’Ajuntament.
En aquest primer itinerari en grup es van poder visitar la Mesquita Mariam i el Centre Cultural Amics, la comunitat de la Mesquita Attaqua, l’església cristiana baptista “Nova Salem”, la nostra església catòlica del Carme i l’església adventista del Setè Dia.
Aquí, el Grup del Carmel Ecumènic i Interreligiós, que forma part de la Taula de Diàleg, va acollir la trentena de persones de la comitiva presentant la nostra espiritualitat teresiana, uns apunts de la nostra història, la pastoral i l’acció social de la comunitat.
A tot arreu, l’acolliment va ser molt sincer i agraït, i després de les presentacions de cada comunitat s’obsequià els assistents amb uns refrigeris.


MÉS NOTÍCIES

Presentació del "Capvespre amb les religions"

El dijous 6 de juny, a la sala de premsa de l'Ajuntament de Badalona, es va presentar el programa del Capvespre amb les Religions, una activitat organitzada per la Taula de les Religions. Es tracta d'una jornada per encetar un coneixement directe i amable d'una realitat a vegades desconeguda com és la diversitat religiosa,lluny de les imatges sovint distorsionades que ens arriben.
Una ocasió per tractar el fet religiós des d'una perspectiva inclusiva i diversa per iniciar un veritable diàleg.
Amb aquesta mateixa intenció divulgativa, dos dies abans el programa "Tres60º" de Televisió de Badalona havia entrevistat dos membres del grup Carmel Ecumènic i Interreligiós de la nostra comunitat.


Fi de curs catequesi a l'Alegria de Tiana

- El dissabte dia 1 de juny, representats dels diferents grups de catequesi de l'Arxiprestat Badalona Nord, Montgat i Tiana, s'han trobat a l'ermita de la Mare de Déu de l'Alegria de Tiana per celebrar plegats el fi de curs de la catequesi.
L'eucaristia, bateig inclòs, va ser presidida pel vicari episcopal mossèn Andreu Oller i altres preveres de la demarcació. Al final els catequistes compartiren un petit refrigeri.
disseny: e.masdeu - badalona