1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   MÉS NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS

Presentació de la campanya «Àfrica és l’horitzó»

El dimecres 14 d’abril, la Parròquia de Sant Pau acollí la presentació la campanya solidària «Àfrica és l’horitzó» a benefici de les persones afectades per l’incendi de la nau al barri del Gorg.
Hi van participar: l’autor de les escultures en fusta a benefici de la campanya, Ibrahima Seydi; un representant del col·lectiu de l’assentament irregular, Mustafa Jarj i el president de Justícia i Pau Badalona, Jaume Ventura. L'acte fou coordinat pel periodista Joan Andreu Parra.
Van convocar l'acte: Justícia i Pau de Badalona, Càritas parroquials de Sant Josep i de Santa Maria, Comunitat Carmelites, Fundació Llegat Roca i Pi, monestir de Sant Jeroni de la Murtra, Conreu Sereny, Stop Mare Mortum, Associació Noves Vies, Arxiprestat Badalona Nord.
Els parlaments es poden seguir en difertit a: https://youtu.be/TWYI1YxHg5Y

Més informació


Justícia i Pau

Justícia i Pau de Badalona anuncia pel divendres 9 d'abril a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Josep, la celebració de l'Eucaristia per recordar el seu expresident i company Arcadi Oliveras, que morí el passat dia 6 amb 75 anys d'edat. Defensor de la teoria econòmica del decreixement i autor de nombroses obres de divulgació sobre les relacions entre nord i sud, el comerç internacional, el deute extern o l'economia de defensa, Oliveres havia col·laborat amb diferents moviments socials cristians.


AMPLIAR
Pregó de Setmana Santa

La carmelita missionera Maria Rallo Amat, de la comunitat del barri del Sant Crist, ha estat l'encarregada de fer el Pregó de Setmana Santa del nostre arxiprestat el dijous 25 de març.
Les carmelites missioneres, presents a Badalona des de l'any 1890, col·laboren amb la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat, amb la nostra comunitat i amb el grup de joves de les parròquies de Santa Maria i Sant Josep. La germana Maria és educadora a la Fundació Migra Studium i ha estat missionera a Malawi i Kènia. Recentment van entrevistar-la al programa 'Els meus fills' de TV3.
Es pregó, que es va emetre en directe pel nostre canal Youtube, es pot veure també en diferit en aquest enllaç: Veu del Carmel   


Catequesi
TREBALLEM LA QUARESMA I LA PASQUA

MÉS INFORMACIÓ
I AGENDA DEL CURS


Glosa dominical

informatiu
Full mensual

CC
Recull
Butlletí de la comunitat
març - abril 2021


Facebook comunitat

Instagram comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram esplai
Canal YouTube

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina


Festivitat de sant Josep


A més de la missa solemne presidida pel bisbe emèrit Mons. Tomás Jesús Zárraga de Veneçuela, destaquem dos actes de la celebració d'enguany: la Conferència “Sant Josep, experiència de santa Teresa” a càrrec del P. Juli González de la nostra comunitat, en el marc del programa arxiprestal per a la Quaresma i de l’Any de sant Josep proclamat pel papa Francesc, i la benedicció del nou Columbari situat en un lateral de la nostra església.
La conferència es pot seguir en diferit pel nostre canal de Youtube Veu del CarmelMÉS NOTÍCIES

Projecte 'cayucos'

La nostra comunitat s'adhereix a la campanya Projecte 'cayucos' que promou Justícia i Pau Badalona, en la que també estan implicats les Càritas parroquials de Sant Josep i Santa Maria, la Fundació Llegat Roca i Pi, el monestir de Sant Jeroni de la Murtra, Stop Mare Mortum, l’Associació Noves Vies, Open Arms i l'Arxiprestat.
A la sagristia de la nostra església hi ha una mostra d'aquestes petites escultures, i se'n pot fer la reserva.
Més informació i reservesComença la Quaresma

Pels cristians, la Quaresma té des de sempre una dimensió social que convida a viure la «sobrietat» que lloa Déu i és profitosa als pobres de la terra. És un temps per a la moderació, el sacrifici, el donar-se als altres, el reconeixement de les males accions, el penediment i la confessió.

Properes activitats quaresmals a la comunitat:
- Dimecres de Cendra, dia 17. Celebració de la Imposició de la Cendra a totes les Eucaristies de la jornada.
- Cada divendres, a les 8 de la tarda, Reflexió Quaresmal amb els passatges del Viacrucis.

disseny: e.masdeu - badalona