1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   MÉS NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS


Bon estiu!Amb el retorn de les colònies i campaments de l'esplai, la nostra comunitat tanca les activitats oficials durant el mes d'agost. L'atenció als malalts i la pastoral segueixen, tanmateix, el seu curs habitual. Es temps per recuperar forces i reforçar il·lusions de cara al nou curs. Bon estiu!

A colònies!

Aquest diumenge, dia 21, comencen les colònies del nostre esplai Cra-Crac. Tots els grups, dels més petits als més grans, es desplaçaran a llocs tan diversos com Begudà, Villec o Cantàbria, per conviure deu dies de lleure i tancar així el curs. Per a alguns serà una nova descoberta en la seva vida d'infants, per a altres la culminació de la seva etapa d'esplai. Tots amb il·lusió i esperit d'aventura. Bones colònies!

Festes del Carme 2019

Els actes centrals de les Festes de la Mare de Déu de Carme, l'Eucaristia comunitària solemne i el tradicional Concert del Carme a càrrec de la Capella de Música de Badalona, de l'Orfeó Badaloní, amb la col·laboració del Cor Carreras Dagas de la Bisbal d'Empordà, van registrar una gran afluència de fidels i de públic, com ja és habitual en aquestes festes. Altres activitats van ser el tridu a la Mare de Déu, presidit pel P. Justin el qual va ser l'encarregat enguany de glosar la figura de Maria, amb la participació de la Coral La Badalonense, i una sessió de cinema religiós.


Veure programació detalladaEnquesta

Poble de Déu, portaveu de l'Arxiprestat Badalona Nord, Montgat i Tiana, publica en el seu número de juliol una enquesta per conèixer la percepció dels seus lectors i quina és la seva utilitat abans de prendre una decisió sobre la continuïtat. Us animem a respondre el breu qüestionari que podeu trobar en aquest enllaç.


Cantates Solidàries

El dissabte 29 de juny, vam tenir la darrera sessió d'aquest curs de les Cantates Solidàries de Bach que organitza el Conservatori de Música de Badalona a benefici del Grup de Quart Món. A més dels músics i solistes del conservatori, habituals d'aquestes sessions mensuals, la part coral va anar a càrrec de la Coral Càrmina de Barcelona, una de les formacions corals més reconegudes del nostre país.
Més informació


   

PETITA AGENDA

Mesos de juliol i agost
No hi ha missa a les 8 del matí
14 de setembre
Sortida de l'arxiprestat
a l'Arboç (Baix Penedès)
5 d'octubre
Trobada de la Família Teresiana a Lleida


Glosa dominicalinformatiu
Full mensual

CC
"Butlletí CC"
Juliol 2019


Facebook Comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Web de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina


Final de curs de l'EsplaiEl curs 2018-19 està arribant a la seva fi. Després de la festa de comiat i l'hamburguesada amb les famílies, els monitors s'afanyen a preparar les colònies i campaments del proper mes de juliol. Del 21 al 30, els més petits aniran a Begudà, els més grans grandets plantaran un campament a Villec i el grup dels Xalocs, els més grans, aniran a Cantàbria. Bones vacances!MÉS NOTÍCIES

Eucaristia a la memòria P. Josep Ignasi

El dia 19 de juny, vam celebrar una missa a la memòria del P. Josep Ignasi Ullés, el qual va ser durant uns quants anys conventual d'aquesta casa on hi deixà moltes amistats.
La missa va ser concelebrada per tots els religiosos del convent i va assistir-hi un bon nombre de familiars, amics i coneguts del P. Ignasi.


Vetlla de Pentecosta

El dissabte 8 de juny, la comunitat se va reunir en el pati del convent per a celebrar la Pasqua de l'Esperit amb una eucaristia concelebrada i participada activament pels laics. Va presidir la missa el vicari general, P. Agustí Borrell, que estava de pas per aquesta comunitat que va se la seva durant deu anys. Al final, la jornada es va tancar amb un sopar de germanor.disseny: e.masdeu - badalona