1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   MÉS NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS


Tornen les Cantates Solidàries

El dissabte 19 d'octubre s'ha reprès el cicle de Cantates Solidàries de Bach, amb la Cantata 133 "Ich freu mich in dir" ("Amb tu, salto d'alegria"). Aquests concerts mensuals, organitzats pel Conservatori Professional de Música de Badalona, són a benefici de les activitats socials de la nostra comunitat. L'acte va tenir lloc a la nostra església, amb assistència d'un nombros públic fidel a aquesta sèrie concerts que ja ha encetat la seva setena temporada.


Manifest dels monitors de l'esplai
Festivitat de santa Teresa de Jesús

Dimarts dia 15, festa de la fundadora del Carmel Descalç:
A dos quarts de vuit de la tarda: celebració comunitària de l’Eucaristia presidida per mossèn Jaume Aymar.
Inauguració del curs per als diferents grups de casa nostra.
Tot seguit, a la sala d’actes, petit reportatge audiovisual sobre santa Teresa i refrigeri de germanor.

Felicitació del provincial, P. Miguel Márquez

La Família Carmelitana a Lleida

Un centenar i mig de persones, religiosos, religioses i laics, entre els quals molta gent de la nostra comunitat badalonina, va respondre a la crida per la Trobada anual de la Família Carmelitana, enguany a Lleida.
Crònica , fotografies i Vídeo de la jornada.

Inscripcions catequesi i esplai

Queda oberta la inscripció per a la catequesi d'aquest curs. Informació a la porteria de la comunitat, de 5 a 8 de la tarda.
Pel que fa a l'esplai, les inscripcions es podran formalitzar els dissabtes de 6 a 7 de la tarda. .Festa de santa Teresina de l'Infant Jesús

Dilluns dia 30 de setembre. Tarda 17.30 h.
Trobada de zeladors/es, subscriptors i amics de la Santa del Barcelonès i Maresme.

Dimarts, 1 d’octubre, festivitat de santa Teresina. A dos quarts de vuit de la tarda, missa solemne comunitària.
Quart Món

A les cinc de la tarda del dissabte vinent dia 5 d'octubre, a la Rambla davant del monument a Roca i Pi, Festa d'Inauguració del curs de RADARS A BADALONA. Hi haurà l'acte inaugural, tallers, titelles, espectacle musical i berenar. Quart Món col·labora activament en aquest programa a favor de la gent gran que viu sola.


Un dia mogut


El dissabte 28 de setembre va resultar especialment mogut. Entre altres activitats, i sense entrar en detalls, deixem constància d'unes quantes: la sortida quinzenal del grup excusionista Gavina, vinculat a casa nostra, que va recórrer terres situades entre el Solsonès i l'Anoia; l'assistència del Grup de Cuba als actes de clausura de l'espocisió "Catalunya-Amèrica" al monestir de Sant Jeroni de la Murtra; la presència de catequistes de la nostra comunitat a la Missa d'inici de curs a la Parròquia de Sant Francesc; i el concert de sarsuela a la nostra església, organitzat per l'Orfeó Badaloní.

Defunció

Aquesta matinada, festa de la Mare de Déu de la Mercè, ha mort en Jaume Espiga, organista de la nostra comunitat.
Demà, dimecres 25, a les onze del matí, celebrarem les exèquies a la nostra església del Carme.
El tindrem present en la pregària i en la memòria.


Preparació nou curs

Aquest diumenge, 22 de setembre, els monitors de l'esplai s'han reunit a l'antic edifici del Seminari de la Conreria i actualment casa de Colònies de la Fundació Pere Tarrés, per acabar de preparar el nou curs que començarà el proper 5 d'octubre. A mig matí s'hi ha fet present el P. Jesús, prior de la comunitat badalonina, per reunir-se amb ells i celebrar l'Eucaristia que els mateixos monitors havien preparat.

   PETITA AGENDA

21 d'octubre, a les 20 h.
CARMEL ECUMÈNIC I iNTERRELIGIÓS
22 d'octubre
CATEQUESI D'INFANTS
GRUP VIATGE INTERIOR
23 d'octubre, a les 20 h.
"SANT JOAN DE LA CREU, POETA I MÍSTIC"
24 d'octubre, a les 20 h.
REUNIÓ CONSELL PASTORAL
26 d'octubre, a les 19 h.
MISSA FAMILIAR


Glosa dominicalinformatiu
Full mensual

CC
"Butlletí CC"
Octubre 2019


Facebook Comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Web de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina


Visita

El dia 19 de setembre, el provincial de Manjummel (Índia), P. Agustine Mulloor, va visitar la nostra comunitat carmelitana de Badalona, on hi resideixen els pares Justin Singh i Thomas Palliparambil. Posteriorment, es va traslladar al convent de Tarragona, el qual depèn jurídicament de la seva província.


MÉS NOTÍCIES

Nit de les Religions

Des de la Taula de Religions de Badalona i amb motiu de la quarta edició de LA NIT DE LES RELIGIONS DE BARCELONA, que tindrà lloc aquet dissabte 14, s’ha muntat un itinerari per fer dues visites, una a l’Església de Scientology i una altra a la comunitat Bahá’í.
De la nostra comunitat sortirà un grup per afegir-se a aquesta activitat. Tots els que ens vulgueu acompanyar, ens trobarem a les 16h a la estació de metro Pompeu Fabra (Marti Pujol).
Església de Scientology (Gran Via de les Corts Catalanes, 780) de 17,00 Breu xerrada; "Què es Scientology? Existeix l’energia mental?" Visita guiada a l’església. Refrigeri.
Comunitat Bahá’í ( c/ Galileu, 336 Les Corts) 19h Demostració d’activitats educatives per infants i joves . Progecció d’una pel·lícula sobre la vida de Báb i Bahá’ u’ LLáh. Diàlegs informatius sobre la fe bahá’i. Espais per la meditació. Refrigeri.

Defunció

El dimarts 10 de setembre va morir la germana M. Núria Giró i Torroella, religiosa de la Congregació Missioneres Filles de la Sagrada Família.
La germana Núria va néixer a Badalona l'any 1956, en el si d'una família molt vinculada amb la nostra comunitat i que ella mateixa freqüentava. El nostre sentiment a la família i a la comunitat del col·legi Sant Andreu.

disseny: e.masdeu - badalona