1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   MÉS NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS


XXI TROBADA DE LA FAMÍLIA CARMELITANA

Inscripcions catequesi

Queda oberta la inscripció per a la catequesi d'aquest curs. Informació a la porteria de la comunitat, de 5 a 8 de la tarda.
Nit de les Religions

Des de la Taula de Religions de Badalona i amb motiu de la quarta edició de LA NIT DE LES RELIGIONS DE BARCELONA, que tindrà lloc aquet dissabte 14, s’ha muntat un itinerari per fer dues visites, una a l’Església de Scientology i una altra a la comunitat Bahá’í.
De la nostra comunitat sortirà un grup per afegir-se a aquesta activitat. Tots els que ens vulgueu acompanyar, ens trobarem a les 16h a la estació de metro Pompeu Fabra (Marti Pujol).
Església de Scientology (Gran Via de les Corts Catalanes, 780) de 17,00 Breu xerrada; "Què es Scientology? Existeix l’energia mental?" Visita guiada a l’església. Refrigeri.
Comunitat Bahá’í ( c/ Galileu, 336 Les Corts) 19h Demostració d’activitats educatives per infants i joves . Progecció d’una pel·lícula sobre la vida de Báb i Bahá’ u’ LLáh. Diàlegs informatius sobre la fe bahá’i. Espais per la meditació. Refrigeri.

Defunció

El dimarts 10 de setembre va morir la germana M. Núria Giró i Torroella, religiosa de la Congregació Missioneres Filles de la Sagrada Família.
La germana Núria va néixer a Badalona l'any 1956, en el si d'una família molt vinculada amb la nostra comunitat i que ella mateixa freqüentava. El nostre sentiment a la família i a la comunitat del col·legi Sant Andreu.   

PETITA AGENDA

Inscripcions catequesi
Laborables de 5 a 8 de la tarda
Informació a la porteria
5 d'octubre
Trobada de la Família Teresiana a Lleida


Glosa dominicalinformatiu
Full mensual

CC
"Butlletí CC"
Juliol 2019


Facebook Comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Web de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina


Sortida arxiprestal a l'Arboç del Penedès

El dia 14 de setembre tingué lloc l'anunciada sortida anual que organitza l'arxiprestat de Badalona Nord, Mongtat i Tiana per marcar l'inici del curs. Força gent de la nostra comunitat es va afegir al grup que es va desplaçar a l'Arbós del Penedès, una població coneguda pels seus edificis d’estil modernista, pel Museu de punta de coixí i per la Giralda de l’Arboç, una reproducció de la Giralda de Sevilla.
Durant la jornada es celebrà una eucaristia comunitària a l’Església de Sant Julià i un dinar de germanor.


MÉS NOTÍCIES

Monitors de l'esplai als cursos residencials de lleure

Un grup de monitors del nostre Esplai Cra-crac forma part dels 160 joves del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés que del 21 al 31 d’agost faran els cursos de monitors/es i directors/es de lleure a la casa de colònies de La Ruca (Bages) i a l’alberg La Sala (Berguedà). Aquests cursos residencials esdevenen un espai de convivència i formació intensiva que permeten que alumnes i professors comparteixin experiències i reflexions al voltat del lleure, combinant les classes magistrals amb les sessions pràctiques i el treball en petits grups.
Per a la Fundació Pere Tarrés, comptar amb monitors i monitores formats és fonamental atès que desenvolupen una tasca amb molta responsabilitat. Per estar molt propers als infants i adolescents; per la relació d’afecte i respecte que es genera; i per la intensitat amb què es viuen les experiències a l’estiu, els monitors i monitores són agents transformadors de la nostra societat i del nostre país.

Bon estiu!Amb el retorn de les colònies i campaments de l'esplai, la nostra comunitat tanca les activitats oficials durant el mes d'agost. L'atenció als malalts i la pastoral segueixen, tanmateix, el seu curs habitual. Es temps per recuperar forces i reforçar il·lusions de cara al nou curs. Bon estiu!
disseny: e.masdeu - badalona