1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   MÉS NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS
Exposició de passos de Setmana Santa


Durant la Quaresma i la Setmana Santa la nostra església acull una interessant mostra de maquetes de passos de Setmana Santa de l'artesà local Carlos Verano.Carmel Ecumènic i Interreligiós

El grup CEIB anuncia pel dilluns 8 d’abril una nova trobada, la setena d’aquest curs. Aquesta vegada compten amb la col·laboració de Laia Blanch Xicart, especialista en psicoteràpia transpersonal, meditació i tarot terapèutic, coneixedora del Budisme Zen, la qual parlarà de la meditació. Les trobades són obertes a tothom.Cantates Solidàries

Aquesta vegada, per motiu de la Setmana Santa, la sessió mensual del Cicle Cantates Solidàies de Bach s'adelanta al primer dissabte de mes, dia 6 d’abril a les 20.15 h.
El Cor Jove, amb les solistes: Anna Arias, soprano i Marta Roca, Contralt, interpretaran una selecció de l’Stabat Mater de Pergolesi, i el Cor d’Alumnes, amb els Solistes: Montserrat Pi, alto; Marçal Subiràs, tenor i Jaime Roda, baix, interpretaran la “Cantata BWV 66 “Erfreut euch, ihr Herzen” “Alegreu-vos, cors!”, ambdós acompanyats pel Conjunt Instrumental del Conservatori de Badalona, amb direcció de Ricart Oliver, director dels Cors.
L'entrada és gratuïta i l'aportació voluntària es destina a Quart Món.


Ens ha visitat el P. Miguel, provincial


El darrer cap de setmana de març hem tingut entre nosaltres, en visita fraterna, el superior de la Província Ibèrica de Santa Teresa, P. Miguel Márquez. No és la primera vegada que ens visita, a més d'alguna altra escapada puntual, fa tres anys ja va tenir l'oportunitat de conèixer la nostra comunitat i compartir amb nosaltres les nostres vivències. Com sempre, agraïm al P. Miguel la seva atenta visita.

Conferència quaresmal

"La conversió quaresmal en Teresa de Jesús", és el títol de la conferència quaresmal que aquest any ha anat a càrrec del P. Juli González de la nostra comunitat. Va ser el dimecres 27 de març.

Cicle Cantates Solidàries de Bach

El dissabte 13 de març vam tenir una nova edició del cicle "Cantates Solidàries de Bach" que organitza el Conservatori de Música de Badalona. En aquesta ocasió comptà amb la col·laboració de la Capella de Música de Badalona. Es va interpretar la Canta 112 de J.S. Bach i el programa es completà amb uns fragments de la Missa pro Defunctis de Joan Brudieu (1520-1591). La direcció va anar a càrrec del director de la Capella Albert Morcillo.

   

PETITA AGENDA

Tots els divendres de quaresma
A les 20,00 h.
Via Crucis amb participació dels assistents
16 d'abril, a les 20,00 h.
Celebració comunitària del
Sagrament de la Reconciliació
Setmana Santa
Consultar programa
Glosa dominical

informatiu
Full mensual

CC
"Butlletí CC"
Abril 2019


Facebook Comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Web de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina


La fraternitat

El Pla Pastoral Diocesà "Sortim!" proposa cinc orientacions per animar les parròquies i comunitats, i en especial les persones particulars, en la seva acció pastoral i social. Es tracta de desvetllar, madurar i promoure el nostre paper com a cristians dins l'entorn que ens és propi i natural. Amb aquesta intenció, la nostra comunitat carmelitana aquest curs dedica espais al tema de la "fraternitat". Ho fan de manera conjunta la gent de la Catequesi d’Adults, també el Grup de Pregària en fa referències en les seves trobades d’oració dels dijous, i l’Equip de Litúrgia se’n fa ressò en els Fulls Quaresmals. A més, un petit equip té cura de promoure noves activitats que s’aniran desenvolupant en els propers mesos.


MÉS NOTÍCIES

Jornades de Gent Gran

La Fundació Amics de la Gent Gran i la Fundació Privada Llegat Roca i Pi organitzen pel dimarts 21 de març una jornada de sensibilització i coneixement de la situació i problemes de la gent gran que viu sola a la ciutat. El Grup de Quart Món de la nostra comunitat col·labora, juntament amb l'Associació de Veïns del Centre, en tasques en el programa "Radars" que persegeuix aquesta finalitat en la nostra zona.

Agenda quaresmal

Dimecres de cendra. Imposició de la cendra en totes les Eucaristies. La de les 7 de la tarda serà concelebrada.
Viacrucis: Tots els divendres, a les 8 de la tarda, amb la participació dels assistents.
Conferència: Dia 27, a les 8 de la tarda. "La conversió quaresmal en Teresa de Jesús", a càrrec del P. Juli González.
Fulls de Quaresma. Publicació setmanal amb reflexions per a aquest temps litúrgic.
disseny: e.masdeu - badalona