1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   MÉS NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS


Festivitat de sant Joan de la Creu,
primer carmelita descalç

-Divendres, dia 13
Vigília de la festivitat
A les 19,30 h. Missa solemne

- Dissabte, dia 14
Sant Joan de la Creu
Matí, 9.00 h: Missa concelebrada
Tarda, 19.00 h: Missa familiar dominical
Música de NadalPreparem els nostres advents

El dia 10 de desembre, Mn. Josep Teixidó, rector de la unitat pastoral de Sant Francesc (Bufalà-Montigalà), Santa Clara (Morera) i Sant Crist (Canyet-Bonavista), fa fer a casa nostra una conferència sobre la litúrgia del temps d'Advent, amb el títol «PREPAREM ELS REGALS (BLACK FRIDAY) O EL COR? Preparem els nostres Advents... consumistes i indiferents al Nadal solidari de Jesús?». La xerrada estava organitzada per l'Arxiprestat de Badalona Nord, Montgat i Tiana.


Reflexió d'Advent

El dissabte 7 de desembre, uns quants religiosos i religioses van tenir una jornada de reflexió d'Advent, dirigida per mossèn Jaume Aymar. Al migdia van compartir el dinar germanor.

El Pessebre

El papa Francesc acaba de publicar una Carta Apostòlica sobre el significat i el valor del pessebre, que porta per títol “Admirabile Signum”. Un dels objectius d'aquesta carta és animar als fidels perquè no es perdi aquest signe que ens acompanya en els dies nadalencs.
Fidels a aquesta tradició, el Grup del Pessebre, format per una desena de voluntaris, després d'unes setmanes d'intensa activitat ja estan donant els darrers tocs al pessebre d'enguany de la nostra església que serà presentat el dia de santa Llúcia.


Cap de setmana musical

El mes de desembre a casa nostra acostuma a ser prolífic en concerts musicals de caire més o menys nadalenc, i alguns amb finalitats solidàries. Per començar, les corals Txintxarri (Guipúscoa) i Betúlia van oferir el dia 6 el seu "Concert de Tardor" a benefici de la Marató de TV3. El diumenge dia 8, el conjunt vocal "Veus Místiques" van presentar l'Oratori de Nôel de Camille Saint-Saëns.

Imposició de fulards i Consell Pastoral Plenari

Tarda-nit de gran activitat comunitària, amb els monitors com a protagonistes destacats. La imposició de fulards i el manifest dels compromisos dels grups de l'esplai, amb les famílies com a testimonis, van omplir el pati en una tarda molt fresca, però que no va aturar l'entusiasme dels més joves de la casa.
Tot seguit, la Missa Familiar, preludi del Consell Pastoral Plenari que es reuní a la sala d'actes, amb l'intercanvi d'informació i projectes dels diferents grups de la casa i el sopar de germanor posterior.
Deia una noia de l'esplai, en acabar la trobada: "Als monitors ens ha agradat molt aquesta reunió. Avui molts de nosaltres hem acabat d'entendre moltes coses d'aquesta comunitat de la que formem part".


Vocacions

PREGÀRIA i REFLEXIONS PER LES VOCACIONS CARMELITANES
ESGLÉSIA DEL CARME. Capella del Santíssim
Divendres dia 15, de 19 a 19,30 h.
Llegiu la carta del provincial convidant a la pregària.Festa del P. PalauEn ocasió de la col·locació a la nostra església d'una imatge del beat Francesc Palau, carmelita descalç fundador de les Carmelites Missioneres i de les Carmelites Missioneres Teresianes, el dia 7 de novembre es va celebrar la diada de la seva festa amb una eucaristia solemne presidida pel bisbe auxiliar de Barcelona Sergi Gordo. Durant la missa, que organitzada per les citades congregacions i pel Carmel Missioner Seglar, es va beneir la imatge del pare Palau, obra de l'escultor mallorquí Damià Ramis Caubet, la qual havia estat ubicada en una nau lateral de l'església del Carme de Palma de Mallorca i que ara s'ha recuperat.
Reportatge gràfic.


   

SEGONA SETMANA
PRIMERA SETMANA

PETITA AGENDA

13 de desembre, a les 19:30 h.
Vigília de sant Joan de la Creu
Missa solemne de la festivitat
Tot seguit, benedicció del Pesssebre
14 de desembre, a les 9:00 h.
Festa de sant Joan de la Creu
Missa concelebrada
14 de desembre, a les 19:00 h.
Missa Familiar - II diumenge d'Advent
14 de desembre, a les 20:15 h.
Concert a càrrec del Conservatori de Música
Selecció peces d'«El Messies» de Händel
15 de desembre, a les 20:15 h.
Concert Solidari amb la Marató de TV3
Gospel Sentits
16 de desembre, a les 20:00 h.
Trobada Carmel Ecumànic i Interreligiós
18 de desembre, a les 20:00 h.
«Aproximació a sant Joan de la Creu»
19 de desembre, a les 20:00 h.
Celebració counitària del Sagrament del Perdó


Glosa dominicalinformatiu
Full mensual

CC
"Butlletí CC"
Octubre 2019


Facebook comunitat

Instagram comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram esplai

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Web de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina


Concert de Tardor

Concert a càrrec del quartet de guitarres "In Crescendo", una de les agrupacions de música de cambra més importants de l'Argentina.
Organitzat per l'Associació de la Guitarra de Badalona.MÉS NOTÍCIES

Crida a la solidaritat

El grup de "Tercer Món. Cuba" fa una crida per recollir medicaments i fer-los arribar a la comunitat germana de Matanzas, on la mancança de material sanitari és extrema. El grup també està adherit a la campanya "Ponts amb Veneçuela", país que està en una situació similar pel que fa a aquets productes de vital necessitat.
El grup de Cuba no para d'enviar paquets amb les medicines que li arriben, però la demanda és molt gran i les existències actuals s'estan esgotant. Els enviaments es fan amb aportacions de la gent que s'ofereix a pagar cada un dels paquets i alguns donatius que es van rebent. Podeu entregar els medicaments a la porteria de la comunitat.La catequesi en marxa

Trenta i tants infants i adolescents han començat el nou curs de catequesi, una part teòrica els dimarts i una de pràctica i vivencial els dissabtes participant en la Missa Familiar. El fil conductor d'aquest any per la la Missa Familiar és "El concert de l'Evangeli", seguint la dita de sant Agustí: “Qui prega cantant prega dues vegades”.
Visiteu la pàgina de la catequesi d'infants i adolescents

disseny: e.masdeu - badalona