PORTAL    NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT   CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS

Quart Món

cartell

quart món
Qui som?
El Grup de Quart Món sorgeix mitjan els anys noranta quan la comunitat es planteja la necessitat de desenvolupar una tasca social, davant l'increment de persones necessitades que es van detectant en la nostra zona pastoral. Aviat s'ofereixen persones voluntàries per dur endavant aquestes tasques que representen una resposta comunitària al missatge evangèlic d'estimar i compartir amb el pròxim.Què fem?
- Recollim aliments per a la seva redistribució. Comptem amb les aportacions de la gent de la comunitat, sobretot en campanyes fortes de Nadal i altres puntuals, amb l'ajuda d'escoles con els Germans Maristes i el Collegi Sant Andreu. També col·laboren les famílies dels infants de l'esplai i de la catequesi. Periòdicament, es reben aliments del Banc d'Aliments i de la Comunitat Europea.
- Comprem aliments frescos amb els donatius que rebem en metàlic de particulars, de Càrites i de l'Ajuntament de la ciutat.
- Distribuim lots setmanals entre les famílies. Lots extraordinaris pels dies de Nadal i Reis.
- Borsa de treball i assessorament.
- Puntualment, classes monogràfiques (català, castellà...)

Què demanem?
-A l'església hi trobareu el nostre "cabàs solidari", on podeu dipositar els aliments que ens volgueu aportar.
- Les donacions dineràries es poden fer a les guixetes de l’església, habilitades per a aquesta fi, i al compte corrent de “La Caixa” num. 2100.0325.46.0200145577

4món1

4món2

4món3

4món4

4món5