PORTAL    NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT   CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS

Taller de Pares i Mares

"¿Quin Taller de Pares ens agradaria ? Propostes de futur"

Dissabte 25 de novembre, a les 16:00h, a la Sala d'Actes de la comunitat.
El Taller de Pares és el grup de la comunitat que procura ser un punt de trobada per a totes les famílies amb infants i joves de l'esplai i de la catequesi (des de petits fins a adolescents).
Ja fa molts anys que ofereix espais de tertúlia sobre temes d'interès per a tots, conferències sobre aspectes educatius i culturals o, simplement moments per a conèxer la resta de famílies que formem part de la comunitat.
Aquest any volen que sigui especial, un any de relleu entre les persones que han gestionat durant molts cursos el Taller de Pares i les noves famílies que vulguin participar en nous reptes i prosseguir el projecte cap el futur. Per tant és un curs per a repensar projectes, fer noves propostes i crear el Taller de Pares que entre tots vulguin per als propers anys.
Hi haurà galetes i cafè!

xerrada -------------------------------------------------------------------------

Taller de Passejades

Què és Taller de Passejades?
La idea és fer una petita excursió pels voltants de Badalona en grup. Anirem, grans i petits, caminant tranquil·lament, mentre xerrem, ens coneixem i ens divertim. Seran sortides matinals pensades per compartir una estona les famílies de l'Esplai i la Catequesi i totes les de la Comunitat que s'hi vulguin afegir. I per tant pensades tenint en compte que hi haurà mainada petita.
I perquè?
En la majoria dels casos la relació entre les famílies que portem la mainada a l'Esplai o a la Catequesi és d'una breu salutació a l'entrada o la sortida de l'activitat. Si els nostres fills i filles són companys i amics, perquè no compartim tots plegats una mateixa activitat? Doncs aquesta és la raó.

pares

Darreres activitats

"Ja sabem què comprem i a qui ho comprem?"

El proper dissabte 3 de desembre de 2016, mentre les vostres filles i fills estan a l'esplai, és a dir de 16:00h a 18:00h, al taller de pares us oferim una guia per a saber comprar millor.
Serà un moment on també podem reflexionar què comprem i per què.

Què, com i perquè? Definim el futur

Després de molts anys d'experiències, des del Taller de Pares pensem que fora bo parar i pensar. Per això, a partir de l'idea embrionària, de potenciar el Taller de Pares com un espai on parlar, reflexionar i compartir opinions sobre els aspectes més diversos de l'actualitat social, educativa i personal, algunes vegades amb l'aportació de gent experta i en d'altres a manera de reflexió interna, proposem a tothom qui vulgui la següent trobada:
Dissabte 5 de novembre de 2016.

Altres

Sortida al Puig Castellar i Sant Jeroni de la Murtra

"Per un consum conscient i transformador"

"Alimentació, imatge corporal i autoestima: eines de prevenció per las famílies"

Laia de Ahumada al Taller de Pares

Cafè-tertúlia: "Com podem participar més de l'educació dels nostres fills i filles ?"

"Famílies d'acollida d'infants"

"Conviure amb adolescents
(i preadolescents!)"Qui som?
El Taller de Pares i Mares som un grup de la Comunitat que funciona des fa 10 anys. El formem sobretot pares i mares de nens i nenes de l’esplai i de joves de la comunitat, però està obert a tots els pares i mares que hi vulguin participar.Quin és el nostre objectiu?
L’objectiu d’aquest grup és enriquir-nos mútuament compartint dubtes, inquietuds i experiències. Tots sabem que no sempre és fàcil fer de pare o mare, i sempre va bé parlar-ne amb d’altres i veure diferents punts de vista. És per això que intentem que al Taller hi hagi representants de tots els grups d’edat.Què fem?
Ens reunim peròdicament per organitzar diferents activitats que ens permetin compartir i aprendre com a pares i mares. Tant poden ser trobades entre nosaltres mateixos, com oferir una xerrada oberta a tothom, convidant un professional expert en algun tema o alguna persona de la mateixa comunitat, per fer una xerrada o conduir un col·loqui sobre un tema determinat. Col·laborem també puntualment en l’organització d’activitats com la Sortida de Comunitat de cada any, les Cra-Cranialades de l’esplai…i sempre que calgui i se’ns necessiti. L’any passat, per exemple, vam oferir a famílies i monitors una sessió de risoteràpia com a cloenda de la festa de fi de curs de l’esplai.


I vosaltres... què podeu fer?
Podeu proposar-nos activitats a fer i temes a tractar que us interessin especialment. També podeu participar activament al grup. Qualsevol col·laboració vostra serà benvinguda.


pares

pares

pares