Comunitat Cristiana Carmelites Descalços Barcelona

m.d.carme

   CARMEL CATALÀ-BALEAR    NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    FOTOS I VÍDEOS    GLOSA DOMINICAL

Web provincialVisita virtual de la nostra esglésiaObrim una finestra

Ens afegim a la iniciativa d'altres comunitats carmelitanes i obrim aquesta finestra dels carmelites descalços de Barcelona en primer lloc a tots els cristians que vivim i celebrem la nostra fe en el Santuari de la Mare de Déu del Carme (xamfrà Diagonal-Llúria) i, després, a totes les persones que vulguin trobar un reconet de silenci, de germanor, de pregària i de compromís social. Som conscients de les nostres limitacions, però volem sumar el poc que podem o tenim per fer al nostre voltant un món més humà i feliç. Va ser el testament de Jesús i hem d'aportar-hi el nostre gra de sorra.
Volem esforçar-nos perquè aquest mitjà de comunicació i de relació ens uneixi més en una mateixa fe encarnada en la nostra realitat immediata.

Qui som

A la nostra comunitat compartim fraternament la pregària i el treball sis religiosos. Som els continuadors d'un estil propi en el si de l'Església. Teresa de Jesús va ser la fundadora dels carmelites descalços (1568), però abans va fundar les carmelites descalces (1562). Una dona assenyada, apassionada per Crist, equilibradament humana que, per a nosaltres, és la mare on emmirallar-nos. «Entre los pucheros anda el Señor» és una coneguda frase de Teresa. Les petiteses de la vida ordinària es poden convertir en la millor prova d'una fe madura i autèntica. El camí més curt per descobrir la riquesa del moment present passa pel diàleg amb Déu a través de la pregària. La pregària esdevé un estil de vida i la vida esdevé un banc de proves de la fe i de l'amor a Déu.
El V Centenari a Catalunya

Castell Interior

Pàgina del V Centenari
província
Carmelites Catalunya i Balears
comunicaciones
Pàgina oficial de l'Orde

disseny: e.masdeu - badalona