Presentació d'un llibre

El divendres 11 d'octubre, el carmelita P. Francisco Negral, presentarà el seu llibre "Las rutas de Jesús de Nazaret. Su Dios, su pueblo, su tierra", editat per Monte Carmelo. El llibre, que ja va per la segona edició, narra les impressions de l'autor recollides en els seus viatges a peu pel país seguint les petjades de Jesús i dels molts anys d'estada en aquelles terres on, en moltes ocasions, ha exercit de guia de pelegrins.XXI TROBADA DE LA FAMÍLIA CARMELITANA

Arriba la tradicional trobada de la nostra família teresiana. Enguany, la nostra ciutat de Lleida serà el punt d'unió de les diferents branques i comunitats que cada any celebrem aquesta jornada festiva. La Seu Vella, el Museu Diocesà i el Santuari de Santa Teresina acolliran les activitats del dia.
Feu la vostra reserva.

Pluja de Roses

Els nostres suscriptors ja hauran rebut el número de setembre de la revista "Pluja de Roses", portaveu del Santuari de Santa Teresina de Lleida. Com sempre, s'hi poden trobar articles relacionats amb la nostra Teresa de Lisieux i, també, altres interessants continguts i notícies del santuari.
Llegir editorial. Subscripcions.Festes del Carme

Tríduum a la Mare de Déu del Carme
Del 13 al 15 A les 19,15 h cant de vespres.
A les 19,30 h eucaristia presidida pel P. Lluís Romagosa.

Solemnitat de la Mare de Déu del Carme
Dia 16 A les 19,30 h solemne eucaristia presidida pel P. Lluís Romagosa, amb la participació del cor «Flor del Carme».

A les 20,30 h ballada de sardanes al pati del Santuari.            

GLOSA DOMINICAL

Pregària de santa Elisabet de la Trinitat

Díptic en català, amb la pregària i una ressenya biogràfica, editat amb motiu de la canonització de la carmelita descalça Elisabet de la Trinitat. Comandes .


Santuari Santa Teresa de l'Infant Jesús - Carmelites Descalços
Plaça de les Missions, 1 - 25006 LLEIDA
Tel.: (+34) 973 268 038
lleida@carmelcat.cat


disseny: E. Masdeu - Badalona