Quaresma

Viacrucis comunitari
El divendres dia 28 de febrer, tots els divendres del mes de març i el dia 3 d’abril, a les 18,45 h. a la capella del Santuari i tot seguit eucaristia.

Pluja de Roses

Temes sobre com retrobar l'equilibri', la caritat fraterna, pregar amb l'Evangeli, juntament amb altres escrits referents a santa Teresina del Nen Jesús, formen part del nou exemplar de "Pluja de Roses" corresponent als mesos de març i abril. També, com sempre, hi trobareu tota la informació relativa al Santuari.
Llegir editorial.
Subscripcions
.

Presència a Facebook

«30/12/19.- Bon dia a tothom des del santuari de Santa Teresina de Lleida. Després d'una temporada durant la qual la nostra pàgina ha estat una mica deixada, ens hem proposat actualitzar-la i servir-nos d'aquest mitjà per a comunicar notícies relatives al santuari i propagar l'espiritualitat de santa Teresina. La fotografia és del cambril del santuari, des del qual santa Teresina vessa la seva pluja de roses sobre tots els seus devots. Feliç cap d'any i beneït any nou per a tots!»
Pàgina Facebook santuari


Horari misses Temps de Nadal
            


FULL CINQUENA SETMANA

QUARTA SETMANA     TERCERA SETMANA

SEGONA SETMANA     PRIMERA SETMANA


GLOSA DOMINICALPregària de santa Elisabet de la Trinitat

Díptic en català, amb la pregària i una ressenya biogràfica, editat amb motiu de la canonització de la carmelita descalça Elisabet de la Trinitat. Comandes .


Santuari Santa Teresa de l'Infant Jesús - Carmelites Descalços
Plaça de les Missions, 1 - 25006 LLEIDA
Tel.: (+34) 973 268 038
lleida@carmelcat.cat


disseny: E. Masdeu - Badalona