Per llegir i descarregar
Manuscrit A

El dia 20 de gener de 1896 Teresina va lliurar a la mare Agnès el Manuscrit A en resposta a la petició que li va fer el desembre de 1894 d'escriure els seus records d'infantesa. Hi dedicarà poc més d'un any. Comença a escriure tot just quan té 22 anys. Una persona tan jove que deixarà un escrit d'una profunda maduresa espiritual! De fet ella mateixa s’expressa així al començament del Manuscrit A 3r: «Em trobo en una època de la meva existència en què puc donar una mirada sobre el passat; la meva ànima ha madurat en el gresol de les proves exteriors i interiors.»


Pluja de Roses

Ha sortit el primer número del 2018 de la revista "Pluja de Roses", portaveu de difusió de l'espiritualitat de santa Teresa de l'Infant Jesús i dels místics del Carmel, i també un mitjà informatiu de la vida eclesial i carmelitana. És una publicació al servei de l'Evangeli i de la cultura. També es fa ressò de les activitats del Santuari. Es va publicar per primera vegada l'any 1923, en ocasió de la beatificació de Teresa.
Més informació
Recordant el P. Josep Jaumot

El P. Josep Jaumot va morir el vespre de la nit de Nadal. El Déu de l’amor infinit l’ha acollit a la seva llar. La missa exequial es va fer a l’església dels Carmelites Descalços de Badalona. Tenia 83 anys. Va formar part de la comunitat religiosa del nostre Santuari-Parròquia durant més de 40 anys.
Us convidem a donar gràcies a Déu pel seu servei a la comunitat cristiana de Lleida participant en l’eucaristia de 2/4 de 8 del vespre del dia 10 de gener.
            
GLOSA DOMINICAL

Viatges


Informació detallada


Informació detallada


Pregària de santa Elisabet de la Trinitat

Díptic en català, amb la pregària i una ressenya biogràfica, editat amb motiu de la canonització de la carmelita descalça Elisabet de la Trinitat. Comandes .


Santuari Santa Teresa de l'Infant Jesús - Carmelites Descalços
Plaça de les Missions, 1 - 25006 LLEIDA
Tel.: (+34) 973 268 038
lleida@carmelcat.cat


disseny: E. Masdeu - Badalona