Pluja de Roses: 95 anys amb Teresina

Aquest mes de juny es compleixen noranta-cinc anys de la revista "Pluja de Roses", i noranta de la presència dels Carmelites Descalços a Lleida. Un llarg camí de dificultats, però també de satisfaccions, acompanyats per la «santa més gran dels temps moderns».
Més informació i subscripcions


El pare general a Lleida

El pare Saverio Cannistrà, general dels Carmelites Descalços, va visitar ahir la nostra comunitat de Lleida. Des del diumenge passat el pare general està fent les visites pastorals a les nostres cases de la província Ibèrica de Santa Teresa de Jesús. (+)

Ruta de Santa Teresina

El Santuari organitza una sortida que anomenem "Ruta de santa Teresina" amb sortida des de Lleida. Es visitaran les ciutats d'Alençon, Lisieux, Rouen, Bruixes, Gant, Brussel·les, Anvers, Lovaine, Tous, Bourdeus i Lourdes.
Informació i reserves


Manuscrit A

El dia 20 de gener de 1896 Teresina va lliurar a la mare Agnès el Manuscrit A en resposta a la petició que li va fer el desembre de 1894 d'escriure els seus records d'infantesa. Hi dedicarà poc més d'un any. Comença a escriure tot just quan té 22 anys. Una persona tan jove que deixarà un escrit d'una profunda maduresa espiritual! De fet ella mateixa s’expressa així al començament del Manuscrit A 3r: «Em trobo en una època de la meva existència en què puc donar una mirada sobre el passat; la meva ànima ha madurat en el gresol de les proves exteriors i interiors.»

            
GLOSA DOMINICAL

Pregària de santa Elisabet de la Trinitat

Díptic en català, amb la pregària i una ressenya biogràfica, editat amb motiu de la canonització de la carmelita descalça Elisabet de la Trinitat. Comandes .


Santuari Santa Teresa de l'Infant Jesús - Carmelites Descalços
Plaça de les Missions, 1 - 25006 LLEIDA
Tel.: (+34) 973 268 038
lleida@carmelcat.cat


disseny: E. Masdeu - Badalona