CARMEL CATALÀ    NOTÍCIES    HISTÒRIA    SANTORAL    GRUPS COMUNITAT    FULL INFORMATIU   FOTOS, VÍDEOS i RECULLS DE PREMSANovena al beat Francesc Palau

Des el 29 d’octubre de 2020 fins el dia 6 de novembre de 2020, tindrà lloc a la nostra església de la Mare de Déu del Carme la novena en honor del Beat Francesc Palau i Quer (ocd).
Els pares Carmelites Descalços i la comunitat cristiana, us convida a participar en les celebracions que s’han preparat amb motiu de la festivitat.
Maria presideix la nostra missió com a fills que som del Carme
Festa dels Màrtirs Carmelites del segle XX

Veure biografies

Apostolat del Mar "Stella Maris"

El passat diumenge dia 4 d’octubre, a la Catedral de Tarragona, va tingué lloc l’inici del nou curs pastoral amb la celebració d’enviament dels nous delegats diocesans, directors de secretariats, comissionats o caps de departament, i dels agents de pastoral que col·laboren en les diverses parròquies o comunitats de l’arxidiòcesi.
El nostre pare prior, P. Lean Jude Poulouse, va participar en aquesta celebració que va estar organitzada per la Vicaria de la pastoral.
Presidida pel Sr. Arquebisbe, Mons. Joan Planellas, la cerimònia es va iniciar amb l’entrada solemne del ciri pasqual portat per Mn. Miquel Marimon, diaca, fins al presbiteri. La celebració, conduïda a través dels cants i de les monicions, va comptar amb una dinàmica central que feia referència al Concili Provincial Tarraconense reformulant la pregunta que fa vint-i-cinc anys va ressonar arreu de les diòcesis amb seu a Catalunya.

Apostolat del Mar "Stella Maris"

Aquest any l’Apostolat del Mar “Stella Maris”, està celebrant el seu centenari. La pandèmia del Covid ha impedit que la ciutat de Glasgow (Escòcia), hagi acollit enguany aquesta celebració mundial.
Per aquest motiu, les celebracions s’han traslladat a cada diòcesi. Aquest passat diumenge dia 4 d’octubre, el pare Benny Manackaparambil, delegat diocesà de Stella Maris, ha presidit una missa a la nostre església de la Mare de Déu del Carme. El pare Benny en l’homilia, ha ressaltat el treball essencial dels voluntaris de Stella Maris i ha constatat que sempre calen mans disposades a ajudar tots aquells que són lluny de casa seva.
VEURE TOT EL PROGRAMA DEL CARMEFestivitat de la Mare de Déu de Montserrat

Festivitat de sant Jordi

NOTÍCIES ANTERIORSGLOSA DOMINICALFULL INFORMATIU MENSUALPROVÍNCIA IBÈRICA DE SANTA TERESA


CASTELL INTERIOR


provínciaCARMELITES DESCALÇOS CATALUNYA


comunicacionesPÀGINA OFICIAL DE L'ORDE

disseny: e.masdeu - badalona