CARMEL CATALÀ    NOTÍCIES    HISTÒRIA    SANTORAL    GRUPS COMUNITAT    FULL INFORMATIU   FOTOS, VÍDEOS i RECULLS DE PREMSAJornada Mundial de la Pobresa
“El Senyor escolta el pobre que l’invoca”

La II Jornada Mundial de la Pobresa se celebrarà, per iniciativa del papa Francesc, el diumenge dia 18 de novembre.
Missatge del papa Francesc.

Presentació del llibre «Francesc Xammar i Vidal: dignitat i compromís a la perifèria de Tarragona» a càrrec de la Sra. Montserrat Coll, directora d’Afers Religiosos de 2004 a 2010.
Lloc: Parròquia de Sant Josep Obrer de Torreforta. Hora: a les 20.00 h.
Organitza: Arxiprestat de TarragonaFestivitat litúrgica dels màrtirs carmelites descalços

Avui, 6 de novembre, és un dia especial per als carmelites descalços. Celebrem la festivitat dels beats i màrtirs Carmelites Descalços, gran Festa de l'Església i del Carmel. Per això, els carmelites celebrem avui l'Eucaristia amb pregaria i record per aquests beats i màrtirs de l’Orde. Encomanem a la seva intercessió el Carmel Descalç, perquè no deixi de donar fruit per a glòria de Déu i bé de la seva santa Església.
Commemoració dels fidels traspassat el darrer any de la nostra església de la Mare de Déu del Carme

El proper dissabte dia 3 de novembre de 2018, com tots els anys, tindrà lloc a la nostra església de la Mare de Déu del Carme, la celebració de l’Eucaristia, amb record de tots el fidels i amics de la nostre església traspassats en el darrer any.
Amb la lectura de la monició d’entrada de l’Eucaristia, recordarem la Mort i Resurrecció del Senyor, per tant les nostres pregaries pels difunts han d’estar plenes d’esperança, ja que tots estem cridats a viure la vida eterna i retrobar-nos tots plegats amb ells.
El proper dissabte dia 27 de octubre de 2018, a les 12 del migdia, tindrà lloc a la nostra església de la Mare de Déu del Carme una eucaristia en record dels que van ser priors del nostre convent de Tarragona, pares Enric-Lluis Alsina i Valls, Camil Garriga i Corominas i Pere Martorell i Ferran.
Tots hi sou convidats i esperem que ens pugueu acompanyar.

“La nostra missió sempre està oberta a les noves pobreses i necessitats”

L’Església Catòlica dedica, especialment, el mes d’octubre a les missions, moment en què s’escau la Jornada Mundial de les Missions amb la finalitat fonamental de donar a conèixer la tasca missionera de l’Església, en el seu sentit més ampli, tant evangelitzador com de desenvolupament i promoció humana.
Gmna. Mercè García Hurtado, missionera a Costa d’Ivori (Àfrica)

Nomenament

El senyor arquebisbe ha signat, amb data 9 d’octubre de 2018, el nomenament del pare Lean Jude Poulose, ocd., com a delegat diocesà per a l’apostolat del mar – Stella Maris.
Enhorabona pare Lean, tota la comunitat cristiana dels carmelites descalços, us encoratgem en aquest nou servei a l’església universal i en especial en aquesta nova tasca com a delegat diocesà per l’apostolat del mar i que el bon Crist el beneeixi en el seu ministeri pastoral.


Any Vidal i Barraquer. Actes a Cambrils

Programa activitatsNOTÍCIES ANTERIORS

GLOSA DOMINICALFULL INFORMATIU MENSUALPROVÍNCIA IBÈRICA DE SANTA TERESA


CASTELL INTERIOR


provínciaCARMELITES DESCALÇOS CATALUNYA


comunicacionesPÀGINA OFICIAL DE L'ORDE

disseny: e.masdeu - badalona