CARMEL CATALÀ    NOTÍCIES    HISTÒRIA    SANTORAL    GRUPS COMUNITAT    FULL INFORMATIU   FOTOS, VÍDEOS i RECULLS DE PREMSAEucaristia pels damnificatsXXI TROBADA DE LA FAMÍLIA CARMELITANA

Arriba la tradicional trobada de la nostra família teresiana. Enguany, la ciutat de Lleida serà el punt d'unió de les diferents branques i comunitats que cada any celebrem aquesta jornada festiva. La Seu Vella, el Museu Diocesà i el Santuari de Santa Teresina acolliran les activitats del dia.
Com sempre, la nostra comunitat hi serà present. Feu la vostra reserva a la porteria.


Desplegar per veure la programació
Festes del Carme
Processó del CarmeEl diumenge dia 14 de juliol de 2019, a les 8,00 hores del vespre, tindrà lloc a la nostra ciutat, la tradicional processó de la Mare de Déu del Carme i benedicció de les aigües. Seguirà el següent itinerari: carrer de l’Assalt, Rambla Nova, balcó del Mediterrani i tornada a la nostra església.
Tothom hi és convidat.

Festes del Carme
Jornades de Pregària

- Divendres dia 12, jornada de pregària pels malalts.
- Dissabte dia 13, jornada de pregària pels infantss.
- Diumenge dia 14, jornada de pregària pels matrimonis.
Veure programa.Proposta de constitució de un servei d’ordre i arrengladors en la processó de la Mare de Déu del Carme.

Per l’organització de la processó de la Mare de Déu del Carme, el proper 14 de juliol de 2019, es precisen constituir dos grups de fidels:
- Un servei d’ordre, que vetllarà pel silenci i l’ordre dels assistents.
- Un servei d’arrengladors, que per la seva part, vetllaran pel capteniment dels participants i per la fluïdesa del recorregut.
La Processó de la Mare de Déu del Carme, és un acte religiós i cultural que s’inscriu en la litúrgia de les festivitats de la Mare de Déu del Carme. I que culmina amb la benedicció de les aigües del nostre estimat mar Mediterrani. Tots els fidels interessats en la participació en aquests grups us podeu adreçar a la sagristia, desprès de les misses.

Convocatòria d'inscripcions per als portants de la Verge del Carme

Tots aquells fidels que estiguin interessats a ser portants de la Mare de Déu del Carme, a la propera processó que tindrà lloc el proper dia 14 de juliol, es pregà es puguin inscriure a la sagristia, després de les misses.


Presentació de dos llibres

NOTÍCIES ANTERIORSGLOSA DOMINICALFULL INFORMATIU MENSUALPROVÍNCIA IBÈRICA DE SANTA TERESA


CASTELL INTERIOR


provínciaCARMELITES DESCALÇOS CATALUNYA


comunicacionesPÀGINA OFICIAL DE L'ORDE

disseny: e.masdeu - badalona