CARMEL CATALÀ    NOTÍCIES    HISTÒRIA    SANTORAL    GRUPS COMUNITAT    FULL INFORMATIU   FOTOS, VÍDEOS i RECULLS DE PREMSA

Dimecres de Cendra

Dimecres dia 26 de febrer de 2020, imposició de la Cendra a les misses de les 12 hores del migdia i les 7 hores del vespre, a la nostre església de la Mare de Déu del Carme dels PP. Carmelites Descalços de TarragonaToc de Quera

Ahir dia 25 de febrer de 2020, quan quedaven 10 minuts per arribar a la mitjanit, s’escoltà des del Campanar de la Catedral de Tarragona el Toc de Quera. Anunciant l’entrada a la Quaresma.Horaris de les celebracions litúrgiques de
Nadal, Any Nou i Epifania

Premer per veure els horaris

Cant de la Sibil·la

El proper dimarts 24 de desembre, solemitat de la Nit de Nadal, a les 22.45 h., tindrà lloc a l'església del monestir de Sant Josep i Santa Anna de les germanes carmelites descalces del carrer del Carme de Tarragona, el rés de matines amb el cant de la Sibil·la interpretat per la soprano mallorquina Caterina Perelló.
En acabar, coca amb xocolata.
Imposició del pal·li

El proper dia 21 de desembre a les 12,00 hores, tindrà lloc a la Catedral de Tarragona la imposició del Pal·li a l'arquebisbe Dr. Joan Planellas i Barnosell. El pal·li és un ornament distintiu arquebisbal que es col·loca a les espatlles i esquena per destacar la qualitat d’un arquebisbe metropolità, com a cap de les diòcesis de les quals n’és pastor. La celebració, oberta a tothom, serà presidida pel nou Nunci apostòlic.

Sagrament del perdó

El proper divendres dia 20 de desembre de 2019 a les 19,45 hores, tindrà lloc a la nostra església de la Mare de Déu del Carme, la celebració comunitària de la Penitència.

Festivitat de sant Joan de la Creu

A l'església de la Mare de Déu del Carme
El proper dissabte 14 de desembre de 2019, festivitat de Sant Joan de la Creu, celebrarem una missa solemne a les 12.00 hores del migdia.

Al monestir de Sant Josep i Santa Anna de Tarragona Germanes Carmelites Descalces – carrer del Carme,2 Tarragona
A les 8.00 hores del mati Cant de laudes.
A les 18,30 hores rés solemne de Vespres i Eucaristia presidides pel P. Octavi Vilà i Mayo, pare abat del Monestir de Poblet.


Novena de sant Joan de la Creu

Des del dia 5 i fins el pròxim dia 13 de desembre, a la missa de les 12 hores del migdia, a la nostre església de la Mare de Déu del Carme celebrarem amb solemnitat la Novena de Sant Joan de la Creu.

¡Oh llama de amor viva,
que tiernamente hieres
de mi alma en el más profundo centro!
Pues ya no eres esquiva,
acaba ya, si quieres;
¡rompe la tela de este dulce encuentro!


Consagració la Immaculada Concepció

El proper diumenge dia 8 de desembre, festivitat de l’Immaculada Concepció, al final de les misses (vigília i festivitat) tindrà lloc a la nostra església de la Mare de Déu del Carme, la consagració de tota la comunitat cristiana a l’Immaculada Concepció. Consagrar-se a Maria es deixar-lo tot a les seves mans, es oferir-se a treballar sense límits la nostra pròpia conversió i la conversió de tots, en especial dels que estan mes allunyats. Consagrar-se a l’Immaculada es volgué sofrir i viure per amor al seu Fill Jesucrist.


Visita del bisbe emèrit veneçolà Mons. Tomás Jesús Sarraga

El proper dissabte dia 23 de novembre de 2019, la nostra comunitat, rebrà la visita de Mons. Tomàs Jesús Sagarra, i presidirà la missa de les 7 hores del vespre, també ens acompanyarà el pare Jesús Sans, prior dels carmelites descalços de Badalona.
Mons. Tomàs Jesús Sagarra, esta desenvolupant una campanya d’ajuda humanitària per a Veneçuela, a través de la fundació Catalunya-Amèrica de Sant Jeroni de la Murta i la Cartoixa de Santa Maria de Montalegre, (on resideix actualment), juntament amb els PP. Carmelites Descalços de Badalona.
Mons. Tomàs Jesús, ens parlarà de les dificultats que està passant actualment el poble veneçolà.


Concert solidari a Poblet

A càrrec de la soprano Marta Mathéu i de l’organista Juan de la Rubia.
Lloc: Monestir de Santa Maria de Poblet
Dia i hora: 22 de novembre de 2019, a les 20.45 h

Reserva de localitats i donatius: poblet.koobin.com

A benefici de les persones afectades per la llevantada del passat mes d’octubre. Tots els beneficis del concert es destinaran a projectes de reconstrucció.

XVI Mostra de Cinema Espiritual a Tarragona

Projecció de la pel·lícula «Una bossa de bales»
França, 2017 – Dir. Christian Duguay – 110 min.
Lloc: CaixaForum Tarragona
C/ de Cristòfor Colom 2, Tarragona
Dia i hora: 20 de novembre de 2019, a les 18 h

La presentació anirà a càrrec de Sílvia Montserrate, coordinadora de la Càtedra UNESCO de Diàleg Intercultural Mediterrani.
Organitza: Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya

Eucaristia pels damnificats


Trobada de la Família Carmelitana a Lleida

5 d'octubre. Un centenar i mig de persones, religiosos, religioses i laics, entre els quals molta gent de la nostra comunitat badalonina, va respondre a la crida per la Trobada anual de la Família Carmelitana, enguany a Lleida.
Crònica , fotografies i Vídeo de la jornada.


NOTÍCIES ANTERIORS


FULL CINQUENA SETMANA

QUARTA SETMANA     TERCERA SETMANA

SEGONA SETMANA     PRIMERA SETMANA


GLOSA DOMINICALFULL INFORMATIU MENSUALPROVÍNCIA IBÈRICA DE SANTA TERESA


CASTELL INTERIOR


provínciaCARMELITES DESCALÇOS CATALUNYA


comunicacionesPÀGINA OFICIAL DE L'ORDE

disseny: e.masdeu - badalona