CARMEL CATALÀ    NOTÍCIES    HISTÒRIA    GENT NOSTRA    GRUPS COMUNITAT    FOTOS, VÍDEOS i RECULLS DE PREMSA
Recés diocesà d'Advent

El passat dissabte, dia 18 de desembre, la Casa d’Espiritualitat Maria Immaculada de Reus, de les germanes missioneres claretianes, va acollir el recés diocesà de la vida consagrada, que va ser dirigit pel Pare Varghese, carmelita descalç. El religiós va reflexionar sobre la preparació de Nadal a través de les «Cautelas» de sant Joan de la Creu, uns consells per a preparar el cor per tal de viure millor la relació amb Déu i amb els nostres germans. El P. Varghese va convidar a revestir-se de l’home nou creat a imatge de Crist i ser capaços d’identificar quins obstacles es poden trobar en el camí. La trobada va acabar amb una estona de silenci i pregària, i la celebració de l’Eucaristia.

2 de novembre, commemoració de tots els fidels difunts

Per obra de sant Odiló, abat de Cluny a finals del primer mil·lenni, s’escampà arreu una commemoració pels difunts l’endemà de Tots Sants. La pregària pels morts enclou la fe en la comunió dels sants i expressa el caràcter pasqual de la mort cristiana.
Pregària Oh Déu, només vós podeu ajudar-nos després de la mort; feu que el vostre poble, lliure ja dels tots els lligams terrenals, participi per sempre de la vostra redempció. Per Crist Senyor nostre. Amén.


Festivitat de Tots Sants

El proper dilluns dia 1 de novembre, celebrarem la festivitat de Tots els Sants amb una Eucaristia Solemne a las 11,30 del migdia.
La immensa multitud dels escollits és l’estímul per als pelegrins en aquesta terra, un i altres solidaris en la comunió provinent de la redempció de Jesucrist. Aquesta solemnitat té origen en la dedicació que el 13 de maig de 610 féu el papa Bonifaci IV del Panteó de la Mare de Déu i a tots els màrtirs.


15 d'octubre: Santa Teresa de Jesús


A les 12,00 hores del migdia solemne missa en honor de la Santa fundadora dels carmelites descalços. Presidirà l'Eucaristia Mn. Joaquim Fortuny Vizcarro, vicari general de l'Archidiòcesi de Tarragona.Festa de santa Teresina


Amb motiu de la festivitat de santa Teresa de l'Infant Jesús, ahir dia 1 d'octubre, desprès de la missa del migdia, presidida pel P. provincial, es beneïren les roses de santa Teresina, i després es van repartir desprès tots el assistents.

NOTÍCIES ANTERIORS


FULL INFORMATIU MENSUALPROVÍNCIA IBÈRICA DE SANTA TERESA


CASTELL INTERIOR


provínciaCARMELITES DESCALÇOS CATALUNYA


comunicacionesPÀGINA OFICIAL DE L'ORDE

disseny: e.masdeu - badalona