CARMEL CATALÀ    NOTÍCIES    HISTÒRIA    SANTORAL    GRUPS COMUNITAT    FULL INFORMATIU   FOTOS, VÍDEOS i RECULLS DE PREMSAPresentació de dos llibres

Presa de possessióLliurament de record

El Grup Cultural del Carme va lliurar el passat divendres dia 31 de maig, a l'arquebisbe de Tarragona Dr. Jaume Pujol i Balcells, la primera còpia de l'escut de la confraria de la Mare de Déu del Carme, al final de la missa de comiat celebrada a la nostra església.

Eucaristia de comiat

Proposta de constitució de un servei d’ordre i arrengladors en la processó de la Mare de Déu del Carme.

Per l’organització de la processó de la Mare de Déu del Carme, el proper 14 de juliol de 2019, es precisen constituir dos grups de fidels:
- Un servei d’ordre, que vetllarà pel silenci i l’ordre dels assistents.
- Un servei d’arrengladors, que per la seva part, vetllaran pel capteniment dels participants i per la fluïdesa del recorregut.
La Processó de la Mare de Déu del Carme, és un acte religiós i cultural que s’inscriu en la litúrgia de les festivitats de la Mare de Déu del Carme. I que culmina amb la benedicció de les aigües del nostre estimat mar Mediterrani. Tots els fidels interessats en la participació en aquests grups us podeu adreçar a la sagristia, desprès de les misses.

Convocatòria d'inscripcions per als portants de la Verge del Carme

Tots aquells fidels que estiguin interessats a ser portants de la Mare de Déu del Carme, a la propera processó que tindrà lloc el proper dia 14 de juliol, es pregà es puguin inscriure a la sagristia, després de les misses.


Comiat de l'arquebisbe Pujol

El proper divendres 31 de maig de 2019, a les 12,00 h, tindrà lloc a la nostre església de la Mare de Déu del Carme, dels PP. Carmelites Descalços, una eucaristia d’acomiadament de l’arquebisbe Mons. Jaume Pujol


Conferències i concert Pasquals

Lloc: Monestir Carmelites Descalces
Carrer Mare de Déu del Carme, 2.
TARRAGONA
"En quin Jesús creiem"

Dia 29 d'abril
18.30 h. Rés les Vespres.
19.00 h. conferència a càrrec de la Gna. Montserrat Viñas, abadessa emèrita del Monestir de Sant Benet de Montserrat.

"El llenguatge teològic de l'art dels primers cristians"

Dia 5 de maig
18.30 h. Rés les Vespres.
19.00 h. conferència a càrrec del Dr. Andreu Muñoz, doctor en arqueologia clàssica i director del Museu Bíblic Tarraconense.

"Concert de Pasqua"

Dia 12 de maig
18.30 h. Rés les Vespres.
19.00 h. Concert a càrrec de la soprano Mireia Tarragó amb l'acompanyament a l’orgue del Sr. Josep Tarragó.


Presentació d'un llibre

El pare prior dels Carmelites Descalços i el Grup Cultural del Carme, es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre "Processó del Sant Enterrament, Divendres Sant a Tarragona", processó declarada Element Festiu Patrimonial d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya, escrit pel periodista, Francesc Basco Gracià, amb fotos dels passos realitzades per Jordi Freixa, Fer-vi i Oriol Ventura.
L’acte tindrà lloc el proper dimecres, dia 10 d’abril, a les 20 hores, a la nostra església de la Mare de Déu del Carme.
La presentació del llibre anirà a càrrec del senyor Cèsar Pastor Diez.


NOTÍCIES ANTERIORS


GLOSA DOMINICALFULL INFORMATIU MENSUALPROVÍNCIA IBÈRICA DE SANTA TERESA


CASTELL INTERIOR


provínciaCARMELITES DESCALÇOS CATALUNYA


comunicacionesPÀGINA OFICIAL DE L'ORDE

disseny: e.masdeu - badalona