1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   MÉS NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS

El provincial ens visita

El P. Antonio Ángel Sánchez, superior de la Província Ibèrica de Santa Teresa, visita aquests dies la nostra comunitat en el marc de la gira pastoral als convents de la circumscripció catalana. El dissabte dia 25 tingué una trobada amb el Consell Pastoral i representants dels grups de la casa per informar del Capítol i la seva projecció en el futur de l'orde i de les comunitats; en acabar, va presidir la missa vespertina. Posteriorment estarà dos dies més amb la comunitat religiosa.

Inscripcions catequesi i esplai

S'ha obert el periode d'inscripcions per a la catequesi d'infants i per l'Esplai Cra-Crac.
Més informació a la porteria de la comunitat, de cinc a vuit de la tarda.


Quat Món reprèn la seva activitat

Després d'uns dies de merescut descans, els voluntaris de Quart Món han reprès la seva tasca de repartir aliments a les famílies que ho necessiten.
Als arxiprestats de Badalona, a més de la nostra comunitat carmelitana, hi ha nou parròquies que fan aquesta tasca de distribució. Tots plegats, més una comunitat Adventista, hem signat un acord amb Càritas Diocesana de Barcelona i la Fundació Llegat Roca i Pi mitjançant el qual es rebrà una important ajuda econòmica per poder implementar el sistema de targetes moneder, les qual es carreguen mensualment amb un import determinat per tal de poder adquirir aliments i productes de neteja. Aquest sistema conviu amb el repartiment directe de productes, que també evita el malbaratament d'exedents alimentaris.


Campanya d'ajuda

La nostra comunitat s'adhereix a la campanya que ha iniciat Ponts per la Pau, entitat amb seu a Badalona i encapçalada per l'educadora social, escriptora i activista afganesa Nadia Ghulam, per recollir fons econòmics que es destinaran a aquelles famílies que estiguin patint a causa de la guerra i l'exili de l'Afganistan, comprant els productes bàsics (aliments i material bàsic d’higiene per a dones i infants).
18:47 03/09/2021 El compte on fer les aportacions és ES36 2100 0005 9502 0146 4315.


Defunció

Avui, dilluns 23 d'agost, ha mort el senyor Ramon Oller, feligrès i pare de l'Anna Maria, de la nostra comunitat. Demà, a partir de les 5 de la tarda, estarà a les sales de vetlla del tanatori. El comiat se celebrarà el dimecres a les 9,45, al mateix tanatori.
Acompanyem la seva família amb el record i la pregària.


Festa Major de la ciutat

El dia de la Mare de Déu Assumpta, la Mare de Déu d'Agost, patrona de la ciutat de Badalona, és la nostra Festa Major. A l'ofici, que se celebra a la parròquia de Santa Maria, va assistir-hi el P. Thomas en representació de la nostra comunitat. Al final, tingué ocasió d'explicar als fidels que el seu país, l'Índia, tal dia com avui comença a celebrar el 75è aniversari de la seva independència.
A la tarda vam posar el nostre pati a disposició de Badalona Sardanista per celebrar la ballada de Festa Major. Per motius de prevenció sanitària, les autoritats havien suspès tots els actes en els carrers i places de la ciutat, acceptant els que es fessin en àmbits privats amb les mesures corresponents.


   

El Capítol General al dia

Informació diària de la marxa
del Capítol GeneralGlosa dominical

informatiu
Full mensual

CC
Recull
Butlletí de la comunitat
juliol - agost 2021


Facebook comunitat

Instagram comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram esplai
Canal YouTube

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina


100 anys de la primera pedra

El 4 d'agost de 1921, ara fa 100 anys, es va col·locar la primera pedra del convent i l'església tal com els coneixem avui. Aquestes obres, que van durar quatre anys, va ser promogudes pel P. Basili de Sant Josep prior de la comunitat i van suposar la substitució dels antics edificis, que s'havien quedat petits, pels actuals. El cardenal arquebisbe de Tarragona Vidal i Barraquer va beneir la nova església el 26 de juliol de 1925.

"És l'hora dels adéus". Bon estiu!

Més de 100 nens i nenes de l’esplai i una trentena de monitors han estat de colònies i campaments del 21 al 30 de julio, els més petits a Begudà (Garrotxa), els més grans grandets van plantar un campament a Cerbi (Pallars Sobirà) i el grup dels Isard, els més grans, han estat a Cantàbria.

Festivitat de la Mare de Deu del Carme

La Missa del Carme va estar presidida pel P. Jordi Latorre, salesià, director de l’Institut Superior de Ciències Religioses Don Bosco. Van concelebrar l’Eucaristia Mn. Jaume Aymar, rector de las parròquia de Santa Maria, el P. Isidre Cerdà dels salesians de Badalona i els religiosos de la nostra comunitat.

MÉS NOTÍCIESdisseny: e.masdeu - badalona