1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   PORTADA    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS

ANY 2019

ALTRES ANYS

Els pastorets

"Els Pastorets" no han faltat a la seva cita anual fent les delícies de petits i grans. Fins l'any que ve!

Catequesi d'infants
Missa del PolletMonitors de l'Esplai
Missa del Gall i felicitacióNadal musicalPreparem els nostres advents

El dia 10 de desembre, Mn. Josep Teixidó, rector de la unitat pastoral de Sant Francesc (Bufalà-Montigalà), Santa Clara (Morera) i Sant Crist (Canyet-Bonavista), fa fer a casa nostra una conferència sobre la litúrgia del temps d'Advent, amb el títol «PREPAREM ELS REGALS (BLACK FRIDAY) O EL COR? Preparem els nostres Advents... consumistes i indiferents al Nadal solidari de Jesús?». La xerrada estava organitzada per l'Arxiprestat de Badalona Nord, Montgat i Tiana.

Reflexió d'Advent

El dissabte 7 de desembre, uns quants religiosos i religioses van tenir una jornada de reflexió d'Advent, dirigida per mossèn Jaume Aymar. Al migdia van compartir el dinar germanor.

Imposició de fulards i Consell Pastoral Plenari

El dia 16 de novembre hi hagué una tarda-nit de gran activitat comunitària, amb els monitors com a protagonistes destacats. La imposició de fulards i el manifest dels compromisos dels grups de l'esplai, amb les famílies com a testimonis, van omplir el pati en una tarda molt fresca, però que no va aturar l'entusiasme dels més joves de la casa.
Tot seguit, la Missa Familiar, preludi del Consell Pastoral Plenari que es reuní a la sala d'actes, amb l'intercanvi d'informació i projectes dels diferents grups de la casa i el sopar de germanor posterior.
Deia una noia de l'esplai, en acabar la trobada: "Als monitors ens ha agradat molt aquesta reunió. Avui molts de nosaltres hem acabat d'entendre moltes coses d'aquesta comunitat de la que formem part".


Festa del P. PalauEn ocasió de la col·locació a la nostra església d'una imatge del beat Francesc Palau, carmelita descalç fundador de les Carmelites Missioneres i de les Carmelites Missioneres Teresianes, el dia 7 de novembre es va celebrar la diada de la seva festa amb una eucaristia solemne presidida pel bisbe auxiliar de Barcelona Sergi Gordo. Durant la missa, que organitzada per les citades congregacions i pel Carmel Missioner Seglar, es va beneir la imatge del pare Palau, obra de l'escultor mallorquí Damià Ramis Caubet, la qual havia estat ubicada en una nau lateral de l'església del Carme de Palma de Mallorca i que ara s'ha recuperat.
Reportatge gràfic.


Concert de Tardor

Dissabte, 2 de novembre. Concert a càrrec del quartet de guitarres "In Crescendo", una de les agrupacions de música de cambra més importants de l'Argentina.
Organitzat per l'Associació de la Guitarra de Badalona.Viatge Interior


Han començat les trobades de Viatge Interior, un grup cada vegada més nombrós que es reuneix un cop al mes per a fer pregària i meditació cristiana de silenci, contemplació i proximitat amb la vida.
El curs es va encetar a finals de setembre amb un recés de dos dies a la Vall de Núria, una experiència molt enriquidora ja que la natura i el temps van acompanyar.
Les trobades es fan a la sala de pregària un dimarts al mes de 20h. a 21’15h. La propera serà el dia 19 de novembre.La Família Carmelitana a Lleida

5 d'octubre. Un centenar i mig de persones, religiosos, religioses i laics, entre els quals molta gent de la nostra comunitat badalonina, va respondre a la crida per la Trobada anual de la Família Carmelitana, enguany a Lleida.
Crònica , fotografies i Vídeo de la jornada.


Festa de santa Teresina de l'Infant Jesús

Dilluns dia 30 de setembre. Tarda 17.30 h.
Trobada de zeladors/es, subscriptors i amics de la Santa del Barcelonès i Maresme.

Dimarts, 1 d’octubre, festivitat de santa Teresina. A dos quarts de vuit de la tarda, missa solemne comunitària.

Un dia mogut


El dissabte 28 de setembre va resultar especialment mogut. Entre altres activitats, i sense entrar en detalls, deixem constància d'unes quantes: la sortida quinzenal del grup excusionista Gavina, vinculat a casa nostra, que va recórrer terres situades entre el Solsonès i l'Anoia; l'assistència del Grup de Cuba als actes de clausura de l'espocisió "Catalunya-Amèrica" al monestir de Sant Jeroni de la Murtra; la presència de catequistes de la nostra comunitat a la Missa d'inici de curs a la Parròquia de Sant Francesc; i el concert de sarsuela a la nostra església, organitzat per l'Orfeó Badaloní.

Visita

El dia 19 de setembre, el provincial de Manjummel (Índia), P. Agustine Mulloor, va visitar la nostra comunitat carmelitana de Badalona, on hi resideixen els pares Justin Singh i Thomas Palliparambil. Posteriorment, es va traslladar al convent de Tarragona, el qual depèn jurídicament de la seva província.

Defunció

El dimarts 10 de setembre va morir la germana M. Núria Giró i Torroella, religiosa de la Congregació Missioneres Filles de la Sagrada Família.
La germana Núria va néixer a Badalona l'any 1956, en el si d'una família molt vinculada amb la nostra comunitat i que ella mateixa freqüentava. El nostre sentiment a la família i a la comunitat del col·legi Sant Andreu.

Monitors de l'esplai als cursos residencials de lleure

Un grup de monitors del nostre Esplai Cra-crac forma part dels 160 joves del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés que del 21 al 31 d’agost faran els cursos de monitors/es i directors/es de lleure a la casa de colònies de La Ruca (Bages) i a l’alberg La Sala (Berguedà). Aquests cursos residencials esdevenen un espai de convivència i formació intensiva que permeten que alumnes i professors comparteixin experiències i reflexions al voltat del lleure, combinant les classes magistrals amb les sessions pràctiques i el treball en petits grups.
Per a la Fundació Pere Tarrés, comptar amb monitors i monitores formats és fonamental atès que desenvolupen una tasca amb molta responsabilitat. Per estar molt propers als infants i adolescents; per la relació d’afecte i respecte que es genera; i per la intensitat amb què es viuen les experiències a l’estiu, els monitors i monitores són agents transformadors de la nostra societat i del nostre país.

Festes del Carme 2019

Els actes centrals de les Festes de la Mare de Déu de Carme, l'Eucaristia comunitària solemne i el tradicional Concert del Carme a càrrec de la Capella de Música de Badalona, de l'Orfeó Badaloní, amb la col·laboració del Cor Carreras Dagas de la Bisbal d'Empordà, van registrar una gran afluència de fidels i de públic, com ja és habitual en aquestes festes. Altres activitats van ser el tridu a la Mare de Déu, presidit pel P. Justin el qual va ser l'encarregat enguany de glosar la figura de Maria, amb la participació de la Coral La Badalonense, i una sessió de cinema religiós.

Final de curs de l'EsplaiEl curs 2018-19 està arribant a la seva fi. Després de la festa de comiat i l'hamburguesada amb les famílies, els monitors s'afanyen a preparar les colònies i campaments del proper mes de juliol. Del 21 al 30, els més petits aniran a Begudà, els més grans grandets plantaran un campament a Villec i el grup dels Xalocs, els més grans, aniran a Cantàbria. Bones vacances!Eucaristia a la memòria P. Josep Ignasi

El dia 19 de juny, vam celebrar una missa a la memòria del P. Josep Ignasi Ullés, el qual va ser durant uns quants anys conventual d'aquesta casa on hi deixà moltes amistats.
La missa va ser concelebrada per tots els religiosos del convent i va assistir-hi un bon nombre de familiars, amics i coneguts del P. Ignasi.


La nostra comunitat participà en el "Capvespre amb les religions"

La tarda de la vigília de Pentecosta, un grup de fidels de diferents creences religioses vam fer un recorregut per diferents llocs de culte de Badalona, en el marc del programa “Capvespre amb les Religions”, organitzat per la Taula de Diàleg Interreligiós de la ciutat, un espai de confluència integrat per vint-i-quatre entitats que busca lluitar contra els estereotips i prejudicis envers les religions i que compta amb el suport de l’Ajuntament.
En aquest primer itinerari en grup es van poder visitar la Mesquita Mariam i el Centre Cultural Amics, la comunitat de la Mesquita Attaqua, l’església cristiana baptista “Nova Salem”, la nostra església catòlica del Carme i l’església adventista del Setè Dia.
Aquí, el Grup del Carmel Ecumènic i Interreligiós, que forma part de la Taula de Diàleg, va acollir la trentena de persones de la comitiva presentant la nostra espiritualitat teresiana, uns apunts de la nostra història, la pastoral i l’acció social de la comunitat.
A tot arreu, l’acolliment va ser molt sincer i agraït, i després de les presentacions de cada comunitat s’obsequià els assistents amb uns refrigeris.


Pasqua del Malalt

El diumenge 26, VI del cicle pasqual, a l'Eucaristia de dos quarts de dotze del matí, la nostra comunitat celebrarà la Pasqua del Malalt i administració del Sagrament de la Unció a les persones que ho desigin.
Aquesta activitat està promoguda pel grup de Pastoral de la Salut.


Festa de l'Esplai

Impressionant la Festa de l'Esplai del dissabte 27 d'abril. Felicitats a tots per haver-la fet posible, especialmente als Xalocs i el seu Túnel del Terror. Heu deixat el llistó molt alt!
Veieu el reportatge que ha filmat el P. Thomas.


400 anys del Carmel Teresià a l'Índia

"L'Índia es caracteritza per la gran diversitat de creences i pràctiques religioses. El subcontinent indi és lloc de naixement de quatre grans religions del món: Hinduisme, Budisme, Jainisme i Sikhisme. El Cristianisme és la tercera religió més gran de l’Índia".
Així comença l'interessant article que el P. Thomas Palliparambil ha publicat en el Butlletí CC d'aquest trimestre. El treball, que està dedicat al quart centenari de la presència dels carmelites descalços a la seva terra, també ha estat publicat per "Catalunya Cristiana".
Llegir l'article


Conferència:
Persecució cristiana el segle XXI

El dilluns 29 d'abril, a les 8 del vespre, tindrem aquesta xerrada a càrrec del P. Alfonso, de l'Església Ortodoxa Antioquena de Barcelona. Organitzen: Congregació dels Dolors de Badalona i Grup Carmel Ecumènic i Interreligiós.
"Coneix la Veritat de la Massacre de Cristians a la Gran Síria,guerra d'interessos internacionals que afecta no només als cristians del món, també als que volen la Pau entre tots els pobles. La humanitat necessita ser transmissora i creadora de pau per a la convivència dels pobles a la nostra terra".


La Setmana Santa en fotosConferència quaresmal

"La conversió quaresmal en Teresa de Jesús", és el títol de la conferència quaresmal que aquest any ha anat a càrrec del P. Juli González de la nostra comunitat. Va ser el dimecres 27 de març.

Cicle Cantates Solidàries de Bach

El dissabte 13 de març vam tenir una nova edició del cicle "Cantates Solidàries de Bach" que organitza el Conservatori de Música de Badalona. En aquesta ocasió comptà amb la col·laboració de la Capella de Música de Badalona. Es va interpretar la Canta 112 de J.S. Bach i el programa es completà amb uns fragments de la Missa pro Defunctis de Joan Brudieu (1520-1591). La direcció va anar a càrrec del director de la Capella Albert Morcillo.

La fraternitat

El Pla Pastoral Diocesà "Sortim!" proposa cinc orientacions per animar les parròquies i comunitats, i en especial les persones particulars, en la seva acció pastoral i social. Es tracta de desvetllar, madurar i promoure el nostre paper com a cristians dins l'entorn que ens és propi i natural. Amb aquesta intenció, la nostra comunitat carmelitana aquest curs dedica espais al tema de la "fraternitat". Ho fan de manera conjunta la gent de la Catequesi d’Adults, també el Grup de Pregària en fa referències en les seves trobades d’oració dels dijous, i l’Equip de Litúrgia se’n fa ressò en els Fulls Quaresmals. A més, un petit equip té cura de promoure noves activitats que s’aniran desenvolupant en els propers mesos.


Monitores i monitors de l'esplai

Les monitores i monitors del nostre esplai Cra-crac van passar el primer cap de setmana de març a Begudà, a la casa on aniran de colònies i pre-campaments aquest estiu. Segons diuen, "l'espai segueix tan fantàstic com sempre!"


Campanya contra la fam 2019

"Creiem en la igualtat i en la dignitat de les persones". Mans Unides fa 60 anys. Des de 1959 hem estat treballant per a acabar amb la fam en el món. Fidel a aquesta missió, Mans Unides vol contribuir, en el trienni 2019-2021, a la realització dels Drets Humans, especialment entre les persones més pobres i vulnerables del planeta.
Les col·lectes dels dies 9 i 10 de febrer estaran destinades a aquesta campanya de Mans Unides contra la fam.
ReNaixementFestivitat de sant Joan de la Creu,
primer carmelita descalç

-Divendres, dia 13
Vigília de la festivitat
A les 19,30 h. Missa solemne

- Dissabte, dia 14
Sant Joan de la Creu
Matí, 9.00 h: Missa concelebrada
Tarda, 19.00 h: Missa familiar dominical


Sortida de l'Esplai

Els dies 14 i 15, els diferents grups van fer una sortida a Montserrat i Caldetes.

El Pessebre

El papa Francesc acaba de publicar una Carta Apostòlica sobre el significat i el valor del pessebre, que porta per títol “Admirabile Signum”. Un dels objectius d'aquesta carta és animar als fidels perquè no es perdi aquest signe que ens acompanya en els dies nadalencs.
Fidels a aquesta tradició, el Grup del Pessebre, format per una desena de voluntaris, després d'unes setmanes d'intensa activitat ja estan donant els darrers tocs al pessebre d'enguany de la nostra església que serà presentat el dia de santa Llúcia.


Vocacions

PREGÀRIA i REFLEXIONS PER LES VOCACIONS CARMELITANES
ESGLÉSIA DEL CARME. Capella del Santíssim
Divendres dia 15 de novembre, de 19 a 19,30 h.
Llegiu la carta del provincial convidant a la pregària.Crida a la solidaritat

El grup de "Tercer Món. Cuba" fa una crida per recollir medicaments i fer-los arribar a la comunitat germana de Matanzas, on la mancança de material sanitari és extrema. El grup també està adherit a la campanya "Ponts amb Veneçuela", país que està en una situació similar pel que fa a aquets productes de vital necessitat.
El grup de Cuba no para d'enviar paquets amb les medicines que li arriben, però la demanda és molt gran i les existències actuals s'estan esgotant. Els enviaments es fan amb aportacions de la gent que s'ofereix a pagar cada un dels paquets i alguns donatius que es van rebent. Podeu entregar els medicaments a la porteria de la comunitat.La catequesi en marxa

Trenta i tants infants i adolescents han començat el nou curs de catequesi, una part teòrica els dimarts i una de pràctica i vivencial els dissabtes participant en la Missa Familiar. El fil conductor d'aquest any per la la Missa Familiar és "El concert de l'Evangeli", seguint la dita de sant Agustí: “Qui prega cantant prega dues vegades”.
Visiteu la pàgina de la catequesi d'infants i adolescentsTornen les Cantates Solidàries

El dissabte 19 d'octubre s'ha reprès el cicle de Cantates Solidàries de Bach, amb la Cantata 133 "Ich freu mich in dir" ("Amb tu, salto d'alegria"). Aquests concerts mensuals, organitzats pel Conservatori Professional de Música de Badalona, són a benefici de les activitats socials de la nostra comunitat. L'acte va tenir lloc a la nostra església, amb assistència d'un nombros públic fidel a aquesta sèrie concerts que ja ha encetat la seva setena temporada.


Manifest dels monitors de l'esplai
Festivitat de santa Teresa de Jesús

Dimarts dia 15, festa de la fundadora del Carmel Descalç:
A dos quarts de vuit de la tarda: celebració comunitària de l’Eucaristia presidida per mossèn Jaume Aymar.
Inauguració del curs per als diferents grups de casa nostra.
Tot seguit, a la sala d’actes, petit reportatge audiovisual sobre santa Teresa i refrigeri de germanor.

Felicitació del provincial, P. Miguel Márquez

Quart Món

A les cinc de la tarda del dissabte vinent dia 5 d'octubre, a la Rambla davant del monument a Roca i Pi, Festa d'Inauguració del curs de RADARS A BADALONA. Hi haurà l'acte inaugural, tallers, titelles, espectacle musical i berenar. Quart Món col·labora activament en aquest programa a favor de la gent gran que viu sola.


Defunció

Aquesta matinada, festa de la Mare de Déu de la Mercè, ha mort en Jaume Espiga, organista de la nostra comunitat.
Demà, dimecres 25, a les onze del matí, celebrarem les exèquies a la nostra església del Carme.
El tindrem present en la pregària i en la memòria.

Preparació nou curs

Aquest diumenge, 22 de setembre, els monitors de l'esplai s'han reunit a l'antic edifici del Seminari de la Conreria i actualment casa de Colònies de la Fundació Pere Tarrés, per acabar de preparar el nou curs que començarà el proper 5 d'octubre. A mig matí s'hi ha fet present el P. Jesús, prior de la comunitat badalonina, per reunir-se amb ells i celebrar l'Eucaristia que els mateixos monitors havien preparat.

Nit de les Religions

Des de la Taula de Religions de Badalona i amb motiu de la quarta edició de LA NIT DE LES RELIGIONS DE BARCELONA, que tindrà lloc aquet dissabte 14, s’ha muntat un itinerari per fer dues visites, una a l’Església de Scientology i una altra a la comunitat Bahá’í.
De la nostra comunitat sortirà un grup per afegir-se a aquesta activitat. Tots els que ens vulgueu acompanyar, ens trobarem a les 16h a la estació de metro Pompeu Fabra (Marti Pujol).
Església de Scientology (Gran Via de les Corts Catalanes, 780) de 17,00 Breu xerrada; "Què es Scientology? Existeix l’energia mental?" Visita guiada a l’església. Refrigeri.
Comunitat Bahá’í ( c/ Galileu, 336 Les Corts) 19h Demostració d’activitats educatives per infants i joves . Progecció d’una pel·lícula sobre la vida de Báb i Bahá’ u’ LLáh. Diàlegs informatius sobre la fe bahá’i. Espais per la meditació. Refrigeri.

Sortida arxiprestal a l'Arboç del Penedès

El dia 14 de setembre tingué lloc l'anunciada sortida anual que organitza l'arxiprestat de Badalona Nord, Mongtat i Tiana per marcar l'inici del curs. Força gent de la nostra comunitat es va afegir al grup que es va desplaçar a l'Arbós del Penedès, una població coneguda pels seus edificis d’estil modernista, pel Museu de punta de coixí i per la Giralda de l’Arboç, una reproducció de la Giralda de Sevilla.
Durant la jornada es celebrà una eucaristia comunitària a l’Església de Sant Julià i un dinar de germanor.


Bon estiu!Amb el retorn de les colònies i campaments de l'esplai, la nostra comunitat tanca les activitats oficials durant el mes d'agost. L'atenció als malalts i la pastoral segueixen, tanmateix, el seu curs habitual. Es temps per recuperar forces i reforçar il·lusions de cara al nou curs. Bon estiu!


A colònies!

Aquest diumenge, dia 21, comencen les colònies del nostre esplai Cra-Crac. Tots els grups, dels més petits als més grans, es desplaçaran a llocs tan diversos com Begudà, Villec o Cantàbria, per conviure deu dies de lleure i tancar així el curs. Per a alguns serà una nova descoberta en la seva vida d'infants, per a altres la culminació de la seva etapa d'esplai. Tots amb il·lusió i esperit d'aventura. Bones colònies!

Cantates Solidàries

El dissabte 29 de juny, vam tenir la darrera sessió d'aquest curs de les Cantates Solidàries de Bach que organitza el Conservatori de Música de Badalona a benefici del Grup de Quart Món. A més dels músics i solistes del conservatori, habituals d'aquestes sessions mensuals, la part coral va anar a càrrec de la Coral Càrmina de Barcelona, una de les formacions corals més reconegudes del nostre país.
Més informació


Vetlla de Pentecosta

El dissabte 8 de juny, la comunitat se va reunir en el pati del convent per a celebrar la Pasqua de l'Esperit amb una eucaristia concelebrada i participada activament pels laics. Va presidir la missa el vicari general, P. Agustí Borrell, que estava de pas per aquesta comunitat que va se la seva durant deu anys. Al final, la jornada es va tancar amb un sopar de germanor.

Presentació del "Capvespre amb les religions"

El dijous 6 de juny, a la sala de premsa de l'Ajuntament de Badalona, es va presentar el programa del Capvespre amb les Religions, una activitat organitzada per la Taula de les Religions. Es tracta d'una jornada per encetar un coneixement directe i amable d'una realitat a vegades desconeguda com és la diversitat religiosa,lluny de les imatges sovint distorsionades que ens arriben.
Una ocasió per tractar el fet religiós des d'una perspectiva inclusiva i diversa per iniciar un veritable diàleg.
Amb aquesta mateixa intenció divulgativa, dos dies abans el programa "Tres60º" de Televisió de Badalona havia entrevistat dos membres del grup Carmel Ecumènic i Interreligiós de la nostra comunitat.


Fi de curs catequesi a l'Alegria de Tiana

- El dissabte dia 1 de juny, representats dels diferents grups de catequesi de l'Arxiprestat Badalona Nord, Montgat i Tiana, s'han trobat a l'ermita de la Mare de Déu de l'Alegria de Tiana per celebrar plegats el fi de curs de la catequesi.
L'eucaristia, bateig inclòs, va ser presidida pel vicari episcopal mossèn Andreu Oller i altres preveres de la demarcació. Al final els catequistes compartiren un petit refrigeri.


L'Esplai a la Festa del Badiu i a la
Trobada de monitors/es del MCECC

Com cada any, l'Esplai va estar present a la Festa del Badiu, una de les activitats de les Festes de Sant Anastasi més concorregudes per les famílies badalonines.
També hi hagué una bona representació a la Trobada de Monitors/es del MCECC, de la Funfació Pere Tarrés a Vilanova i la Geltrú. Tot un èxit, amb moments de de reflexió i debat de les formes, de les publicacions, de l'espiritualitat, de la situació actual, de la cooperació...

Defunció

El dissabte 27 d'abril va morir el P. Josep Maria Ullés i Orrit (Josep Ignasi de Jesús), conventual durant mots anys de la nostra comunitat de Badalona. Nascut a Terrassa el 29 de juny de 1928, va professar en el Carmel Teresià el 22 de setembre de 1946 i va ser ordenat sacerdot el 15 de març de 1953. Tenia 91 anys i 73 de professió al nostre Orde. La seva activitat apostòlica la va fer entre Badalona i Barcelona. Sempre discret i treballador, tenia un xic de bon humor molt seu. Va morir a la residència de les Germanetes dels Ancians Desemparats d'Igualada (Barcelona) on era assistit des de fa uns quants anys amb una sol·licitud exquisida.
Entre nosaltres, el P. Josep Ignasi era molt estimat per tota una generació de joves que va créixer amb ell com a conseller i amic, i molts el tenien com un més de les seva família, compartint totes les situacions que la vida ens proposa.
Descansa en la pau del Senyor, pare ("padre") Josep Ignasi.


Exposició de passos de Setmana Santa


Durant la Quaresma i la Setmana Santa la nostra església acull una interessant mostra de maquetes de passos de Setmana Santa de l'artesà local Carlos Verano.

Ens ha visitat el P. Miguel, provincial


El darrer cap de setmana de març hem tingut entre nosaltres, en visita fraterna, el superior de la Província Ibèrica de Santa Teresa, P. Miguel Márquez. No és la primera vegada que ens visita, a més d'alguna altra escapada puntual, fa tres anys ja va tenir l'oportunitat de conèixer la nostra comunitat i compartir amb nosaltres les nostres vivències. Com sempre, agraïm al P. Miguel la seva atenta visita.

Jornades de Gent Gran

La Fundació Amics de la Gent Gran i la Fundació Privada Llegat Roca i Pi organitzen pel dimarts 21 de març una jornada de sensibilització i coneixement de la situació i problemes de la gent gran que viu sola a la ciutat. El Grup de Quart Món de la nostra comunitat col·labora, juntament amb l'Associació de Veïns del Centre, en tasques en el programa "Radars" que persegeuix aquesta finalitat en la nostra zona.

Cantates Solidàries

Dins el cicle de Cantates Solidàries de Bach, el dissabte 23 de febrer, el Cor Contrapunto Vocale, el Conjunt Instrumental del Conservatori de Badalona i els solistes Montserrat Pi, contralt; Raul Coré, tenor i Vincent de Soomer, baix, amb direcció de Josep Miquel Mindán, director del cor, van interpretar la Cantata BWV 118 “Oh Jesucrist, llum de la meva vida”, i la Cantata BWV 126 “Guarda’ns fidels a la teva paraula, Senyor”.

Defunció P. Miquel

El dijous 14 de febrer va morir el P. Miquel Balle de la nostra comunitat de Barcelona. Tenia 83 anys d'edat i 59 de professió religiosa, havent estat molts anys prior de la comunitat de Palma de Mallorca. El guardem en el record i la pregària.Pregària per la Unitat dels Cristians


En el marc de la Setmana de Pregària per la unitat dels Cristians que se celebra del 18 al 25 de gener, les comunitats cristianes de Badalona són convidades a participar en la trobada de pregària conjunta que enguany, seguint l'habitual torn rotatori, es farà a l'església Adventista del carrer del Carme, el dijous 24 de gener a dos quarts de vuit de la tarda.
disseny: e.masdeu - badalona