1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   MÉS NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS

Xerrada arxiprestal d'Advent

El dimecres, 1 de desembre, a les 7 de la tarda, en el monestir de la Divina Providència, Mn. Salvador Pié i Ninot, teòleg i rector de la basílica de Santa Maria de Barcelona, parlarà sobre "El camí sinodal de l'Advent". L'acte està organitzat per l'Arxiprestat de Badalona Nord, Montgat i Tiana.

Concert solidari

El dissabte 27, després de la missa familiar, Gospel Sentits de Badalona ofereix un concert solidari amb donatius a benefici de la campanya de la Marató de TV3 "Per la salut mental".

Dissabte 20 de novembre
Imposició de fulards i 10 anys de Cantates Solidàries


L'esplai Cra-Crac celebrà la festa d'imposició de fulards, amb la manifestació dels compromisos de cada grup d'infants i joves.

Al vespre, el Conservatori de Música de Badalona cerebrà els 10 anys de Cantates Solidàries de Bach amb la interpretació del 'Magníficat' de J. S. Bach, amb solistes, cor i conjunt musical. La recaptació es destina a la tasca social de la comunitat.

Jornada de Formació

Les persones que vulguin assistir el dia 27 de novembre a la JORNADA DE FORMACIÓ SOBRE LA VIOLENCIA DE GENERE I RELIGIONS ho poden fer saber al grup de Carmel Ecumènic i Interreligiós per poder concretar l'assistència a la Jornada.

Celebració

A l'Eucaristia d'aquest diassabte 6 de novembre han coincidit la celebració de la festa del beat Francesc Palau, fundador del Carmel Missioner, i la catequesi familiar. A la missa vespertina hi han assistit les famílies de la catequesi, que abans tingueren una trobada de formació al pati de la comunitat, les Carmelites Missiones i membres del Carmel Missioner Seglar, juntament amb els fidels habituals.

Carmel Ecumènic i Interreligiós

Els dilluns 8 i 15 de novembre, acabarem de treballar el Document Guia per poder participar amb les nostres conclusions en la 3a. Jornada Interreligiosa de la Xarxa d'Entitats de Diàleg Interreligiós, que tindrà lloc el 27 de novembre a la seu d’AUDIR amb el tema "VIOLENCIA DE GENERE I RELIGIONS".
El nostre grup es reuneix a la capella del Santíssim a les 20h. i les trobades són obertes a tothom.


Defuncions

El dissabte 30 d'octubre va morir a Eramalloor (Kerala. Índia) la senyora Mary George, àvia del P. Thomas Palliparambil, a l'edat de 85 anys. Preguem per ella.

El mateix dia, també ens va deixar en Joan Soler i Petit, en Joan de l'Impremta Petit. Molt aficionat a la poesia, va publicar alguns reculls amb la seva obra. També ens va cedir alguns poemes que es van publicar a l'antic Butlletí CC. En uns versos seus, es recull el que podria ser el seu epitafi: "No pengeu sota el sostre / del meu nínxol, ni una flor. / Reseu-me un Parenostre, / la més bonica oració." A.C.S.

Loteria pro obres església

Per tal d’ajudar a finançar les obres de millora que necessita la nostra església, disposem d’uns dècims de Loteria Nacional que es poden adquirir al nostre convent (de 9.30 a 10.30 del matí i de 5 a 7 de la tarda).
Cada dècim té un cost de 20 euros més un donatiu de 5 euros destinats a aquesta finalitat.


Concert de Tardor

El dia 1 novembre, vam tenir a la nostra església el primer Concert de Tardor del cicle que organitza l'Associació de la Guitarra de Badalona. Actuà el jove guitarrista mexicà Abel García Ayala, amb una gran qualitat artistica avalada pel gran número de premis nacionals i internacionals. L'assistència al concert, amb gratuïta i aportació voluntària, va ser mitjana.


Catequesi d'Adults

Aquest dimecres 27 d'octubre es reprèn la Catequesi d'Adults, a l'hora habitual de les 8 de la tarda.
Se seguirà treballant en la figura i obres de sant Joan de la Creu, i en aquesta sessió concreta parlarem de les seves cartes. Aquestes sessions de formació personal són obertes a tothom.Festivitat de santa Teresa de Jesús
Inici del curs

- Dijous 14 d'octubre, vigília de Santa Teresa de Jesús, fundadora del Carmel Descalç: vetlla d'inici de curs 2021-22, "EL PARENOSTRE I SANTA TERESA". Inici del curs pastoral de la comunitat.

- Divendres dia 15, diada de santa Teresa, Eucaristia solemne, benedicció del nou confessionari i petit recital poètic-musical teresià, amb Antònia Sabater i els germans José i Paola Rïos.


Es reprèn el Cicle de Cantates Solidàries

Amb l'església plena, el dissabte dia 9, es va poder reprendre el Cicle de Cantates Solidàries de Bach, interromput per les causes conegudes, que organitza el Conservatori de Música de Badalona i que en aquesta ocasió comptà amb col·laboració de la Capella de Música de Badalona de l’Orfeó Badaloní. Les aportacions voluntàries es destinen a acció solidàries de la nostra comunitat. La propera sessión, que coincidirà mab el 10è aniversari d'aquest cicle, serà el dissabte 20 de novembre amb la interpretació del Magnificat de J. S. Bach.

Projecte Àfrica és l'horitzó

El passat mes d'abril Justícia i Pau va presentar aquesta campanya a la que s'hi van adherir parròquies i entitats, entre les quals la nostra comunitat. Ahir, en ocasió de la celebració del Dia Mundial del Migrant a la parròquia de Sant Josep, s'anuncià la recuperació de la campanya per estendre-la a altres parròquies i institucions de la diòcesi. S'ha fet un nou catàleg de les petites escultures de "cayucos" que ha elaborat el nostre germà senegalès Ibrahima Seydiha en memòria dels qui han perdut la vida per arribar a les nostres costes. Si aleshores algú no va poder adquirir-los, ara ho podrà fer.
Per més informació i reserva d’escultures: Jaume Ventura (Justícia i Pau de Badalona) telèfon 618 311 384.
Veure: catàleg i manifest.


Festa de santa Teresina

Avui, dia 1 de setembre, és la festivitat de santa Teresina de l'Infant Jesús, patrona de les missions i doctora de l'Església.
A la nostra església ho celebrarem comunitariament a l'Eucaristia solemne de dos quarts de vuit de la tarda.
El provincial ens visita

El P. Antonio Ángel Sánchez, superior de la Província Ibèrica de Santa Teresa, visita aquests dies la nostra comunitat en el marc de la gira pastoral als convents de la circumscripció catalana. El dissabte dia 25 tingué una trobada amb el Consell Pastoral i representants dels grups de la casa per informar del Capítol i la seva projecció en el futur de l'orde i de les comunitats; en acabar, va presidir la missa vespertina. Posteriorment estarà dos dies més amb la comunitat religiosa.

Inscripcions catequesi i esplai

S'ha obert el periode d'inscripcions per a la catequesi d'infants i per l'Esplai Cra-Crac.
Més informació a la porteria de la comunitat, de cinc a vuit de la tarda.


   

HORARI EUCARISTIES

informatiu
Full mensual

CC
Recull
Butlletí de la comunitat
setembre - octubre 2021


Facebook comunitat

Instagram comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram esplai
Canal YouTube

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina
Quat Món reprèn la seva activitat

Després d'uns dies de merescut descans, els voluntaris de Quart Món han reprès la seva tasca de repartir aliments a les famílies que ho necessiten.
Als arxiprestats de Badalona, a més de la nostra comunitat carmelitana, hi ha nou parròquies que fan aquesta tasca de distribució. Tots plegats, més una comunitat Adventista, hem signat un acord amb Càritas Diocesana de Barcelona i la Fundació Llegat Roca i Pi mitjançant el qual es rebrà una important ajuda econòmica per poder implementar el sistema de targetes moneder, les qual es carreguen mensualment amb un import determinat per tal de poder adquirir aliments i productes de neteja. Aquest sistema conviu amb el repartiment directe de productes, que també evita el malbaratament d'exedents alimentaris.


Campanya d'ajuda

La nostra comunitat s'adhereix a la campanya que ha iniciat Ponts per la Pau, entitat amb seu a Badalona i encapçalada per l'educadora social, escriptora i activista afganesa Nadia Ghulam, per recollir fons econòmics que es destinaran a aquelles famílies que estiguin patint a causa de la guerra i l'exili de l'Afganistan, comprant els productes bàsics (aliments i material bàsic d’higiene per a dones i infants).
El compte on fer les aportacions és ES36 2100 0005 9502 0146 4315.


Defunció

Avui, dilluns 23 d'agost, ha mort el senyor Ramon Oller, feligrès i pare de l'Anna Maria, de la nostra comunitat. Demà, a partir de les 5 de la tarda, estarà a les sales de vetlla del tanatori. El comiat se celebrarà el dimecres a les 9,45, al mateix tanatori.
Acompanyem la seva família amb el record i la pregària.


MÉS NOTÍCIESdisseny: e.masdeu - badalona