1 2 3
Page Slider jQuery by WOWSlider.com v1.7
   MÉS NOTÍCIES    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS

"És l'hora dels adéus". Bon estiu!

Més de 100 nens i nenes de l’esplai i una trentena de monitors han estat de colònies i campaments del 21 al 30 de julio, els més petits a Begudà (Garrotxa), els més grans grandets van plantar un campament a Cerbi (Pallars Sobirà) i el grup dels Isard, els més grans, han estat a Cantàbria.

Ha mort en Rafel Pujals

12/7/21. Després d'una llarga malaltia, avui ens ha deixat en Rafel Pujals. Esportista i artista, espòs, pare, familiar i amic, en Rafel des de la seva joventut ha format part de la nostra comunitat on s'ha guanyat l'estimació de tothom per la seva simpatia i senzillesa. El dimarts dia 27, a les 20,15 h., a la nostra església del Carme, celebrarem el darrer comiat amb una Eucaristia. Descansa en pau, amic!

Festes del Carme

Les sardanes, preludi de les Festes del Carme

El diumenge 11 de juliol a les 8 de la tarda, una ballada de sardanes al pati de la comunitat obrirà els actes de les Festes del Carme d'enguany. L'activitat, que està organitzada per Badalona Sardanista, es farà seguint els protocols de prevenció vigents.
Aquest any celebrem el 50è aniversari de l'antiga Colla Sardanista Gavina de la Joventut Carmelitana, la qual es va presentar en aquest mateix pati una nit de juliol de 1971. Per aquest motiu, la majoria de components de la colla assistiran a la ballada, durant la qual es tocaran, entre altres, les sardanes Gavina, de Jaume Roca Delpech i Els amics de la Gavina, de Josep Fecúndez, antic membre de la colla.


"El coneixement mutu, bàsic per a la convivència"

El cardenal Cristóbal López Romero, arquebisbe de Rabat, oferí ahir 30 de juny el seu ric testimoni vivencial de la cordial relació entre diferents confessions religioses al Marroc (amb una gran majoria de població de confessió islàmica, i amb minories jueves i cristianes, bàsicament). El cardenal, sacerdot salesià que visqué la seva infantesa i vocació a Badalona, va ser presentat i entrevistat per la jurista i diputada del Parlament de Catalunya Saloua Laouaji Faridi. També intervingueren en el col·loqui Isabel Escandell, subdirectora General d'Afers Religiosos i altres components de la Taula de les Religions de Badalona.
La xerrada-col·loqui es pot veure en diferit en aquest enllaç.


   


Glosa dominical

informatiu
Full mensual

CC
Recull
Butlletí de la comunitat
juliol - agost 2021


Facebook comunitat

Instagram comunitat


Facebook Esplai Cra-crac

Instagram esplai
Canal YouTube

província
Carmel Descalç Catalunya


Província Ibèrica de Santa Teresa

comunicaciones
Cúria general Carmel Teresià


Castell Interior


Portaveu de l'arxiprestat


Grup excursionista Gavina


Cra-cranialada

El nostre esplai Cra-crac va celebrar la seva festa al carrer, la Cra-cranialada, el dissabte dia 26.

Fi de curs de la catequesi a l'Arxiprestat

El dissabte 26, una representació de les catequistes va assistir a la trobada de fi de curs de l'Arxiprestat, celebrada a l'església dels salessians.

Cantates Solidàries

El dissabte 26 de juny a les 20:15 h. es reinicia el cicle de Cantates Solidàries de Bach amb la Cantata BWV 146 “Wir müssen durch viel Trübsal in das Reich Gottes eingehen” interpretada pel Conjunt Instrumental del Conservatori de Música de Badalona i Solistes, dirigits per Jordi Montoliu.
L'entrada és gratuïta i l'aportació voluntària es destina al programa solidari de Quart Món de la comunitat. Obligatori ús de mascaretes i preservar la distància de seguretat sanitària.


MÉS NOTÍCIESdisseny: e.masdeu - badalona