PORTAL    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT   CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS    FOTOS I VÍDEOS

Pastoral de la Salut

Si teniu gent gran a casa que vulgui rebre la nostra visita, no dubteu a posar-vos en contacte amb la persona encarregada de la sagristia, per tal de demanar aquest servei. Gràcies.Qui som?
Tota comunitat cristiana o parròquia ha de tenir una Pastoral de la Salut.

Cal portar l’escalf de la comunitat a aquelles persones que per raons d’edat o malaltia, ja no poden participar en les activitats i celebracions de la seva comunitat.

La nostra Pastoral de la Salut va començar en els anys 80 del passat segle, quan se li va encomanar aquest servei a un matrimoni de la comunitat.

Amb els anys, en augmentar el nombre de persones que ens demanaven ésser visitades, es va incorporar un grup de laics i laiques, per a fer aquestes visites.Què fa el Grup de Pastoral de la Salut de casa nostra?

Sense tenir en compte la tasca que fa la comunitat religiosa, aquest grup de catorze laics i laiques, dividits en parelles, visiten setmanalment uns deu domicilis particulars i tres residències per a gent gran: DANAE, CAN BOSCH i NOU HORITZÓ.

A part d’una estona de conversa i pregària amb els malalts, aquests reben l’eucaristia.

A més, celebrem l’eucaristia en el Centre Sociosanitari del Carme dos dissabtes al mes. I setmanalment, a l’Hospital Municipal a les 5 de la tarda del dissabte.

Una vegada a l’any celebrem la Santa Unció i la Pasqua del Malalt.

pastoral salut 1

pastoral salut 2

pastoral salut 3