PORTAL    HISTÒRIA    GRUPS COMUNITAT    CARMEL CATALÀ   PUBLICACIONS   FOTOS I VÍDEOS

Viatge Interior

Espai de recolliment on compartim i aprenem a pregar.

Calendari del curs
2020-2021

Trobades a la sala de pregària de 20h. a 21’15h.

27 octubre
24 novembre
15 desembre
19 gener
23 febrer Quaresma
16 març Quaresma
27 abril
18 maig
22 juny

Trobades a la sala de pregària
de 20h. a 21’15h.

En el cor de cada ésser humà hi ha una ànsia de cerca de la veritable felicitat i la realització personal.

Et convido al fet que deixis de mirar cap a fora, que deixis de buscar, que detinguis la ment per un moment, deixant córrer els pensaments que acaparen la teva atenció, que romanguis QUIET i tranquil, obert a la PRESÈNCIA.

Aquest curs, al viatge Interior, hem experimentant diferents maneres de pregària, meditació, contemplació, silenci, etc.., segons diferents testimonis i textos, ja siguin dels sants, laics o erudits que ens van enriquint a mida que interioritzem. Bàsicament hem experimentat la interioritat Carmelitana de Santa Teresa de Jesús emmirallant-nos en l’Evangeli.

Santa Teresa en el seu temps ja ens ho deia.... feu servir la pregària, sigui quina sigui, pro que us acosti més a Déu. Ja sigui vocal, mental, de silenci...

I així hem après que la riquesa espiritual de la humanitat i de les altres religions, que avui percebem com un patrimoni comú i necessari, ens pot donar resposta als grans reptes que tenim com a persones.

L'únic motiu pel que meditem en Jesús és configurar-nos amb Jesús, que la seva manera de pensar i sentir arribin a ser els valors que impulsen el nostre actuar.

Degut a la normativa hi ha hagut uns mesos que no ho hem pogut fer de manera presencial i aleshores ens hem reunit a través del whapUpp.