PORTAL    D'ON VENIM    FOTOS I VÍDEOS

ELS NOSTRES ORÍGENS

El nostre grup neix al si de la coral Gavina de la comunitat dels Carmelites Descalços de Badalona. El fet que uns quants cantaires decidissin organitzar algunes petites excursions pels voltants de la ciutat, va anar animant el grup que, poc a poc, va anar agafant experiència i plantejant-se alguns reptes interessants. Des de l'any 2002, aquell modest grup inicial ha vist créixer els aficionats i es pot dir que s'ha consolidat com a grup excursionista amb un bon número participants.
Els quilòmetres recorreguts en aquets anys superen els 3000, cobrint nombroses rutes emblemàtiques del territori català, com ara el GR-92 (Portbou-Ulldecona), el GR 2 (La Jonquera- Sant Adrià de Besós), el GR 5 (Sitges-Canet de Mar), el Camí del Nord (Mataró-Canigó), el GR1 Transveral (Sant Martí d'Empúries-Pont de Montañana), la Ruta Serrallonga, el tram català del camí de Sant Jaume, el sender de Montserrat a Núria... Puntualment, també s'han fet algunes petites rutes i alguns dels cims més accesibles del Pirineu.
Resten a la nostra memòria, i en els nostres arxius fotogràfics, totes les vivències d'una llarga etapa de més de catorze anys amb molts amics i amigues que ens han acompanyat, alguns dels quals ja no poden fer-ho. Mentrestant, els que hi som ara seguim endavant.
Com sempre, el camí és el repte, no pas la meta, tot i la gran força de la seva crida. El camí és companyonia, interioritat, admiració i respecte de la natura, superació i esforç. El nostre grup és obert, tothom hi és convidat.